ΠΑΕ Καλλονή: "Αν τιμωρηθούμε, θα στραφούμε νομικά κατά του φιλάθλου"

Με ανακοίνωσή της, η Καλλονή προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του οπαδού της που πέταξε ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ στον πάγκο του Πανθρακικού στο ματς του Σαββάτου (23/1) σε περίπτωση που η ομάδα τιμωρηθεί.

ΠΑΕ Καλλονή: "Αν τιμωρηθούμε, θα στραφούμε νομικά κατά του φιλάθλου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Καλλονής με τον Πανθρακικό στη Μυτιλήνη το Σάββατο (23/1) ένας οπαδός των γηπεδούχων εκσφενδόνισε ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ στον πάγκο της ομάδας της Κομοτηνής.

Το περιστατικό καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα και με ανακοίνωσή τους, οι Νησιώτες προαναγγέλλουν ότι θα κινηθούν νομικά κατά του εν λόγω οπαδού σε περίπτωση που ο σύλλογος τιμωρηθεί.

Αναλυτικά: "Κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με τον Πανθρακικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, «φίλαθλος» εκσφενδόνισε ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας, χωρίς ωστόσο να χτυπήσει κανέναν. Το περιστατικό καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα.

Ως ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ζητήσαμε από την αστυνομία τον εντοπισμό του δράστη από το κύκλωμα εποπτείας με κάμερες που λειτουργεί στο Στάδιο και να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες που προβλέπονται από το νόμο.

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ σε περίπτωση που της επιβληθεί τιμωρία για το συγκεκριμένο γεγονός, θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου «φιλάθλου» διεκδικώντας αποζημίωση για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί (χρηματικό πρόστιμο ή άλλη ποινή).

Η στάση και η συμπεριφορά της ομάδας μας απέναντι σε ζητήματα που εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων στην έδρα μας, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, είναι άτεγκτη και αδιαπραγμάτευτη

Επιθυμούμε το σεβασμό για τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, παρέχουμε την όσο το δυνατόν καλύτερη φιλοξενία στους αντιπάλους μας, προβαίνουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλεια των αθλητών και των φιλάθλων και επιδιώκουμε κάθε αναμέτρηση να αποτελεί μια ποδοσφαιρική γιορτή, τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα όσο και για το νησί μας.

Ζητούμε λοιπόν από όλους να προστατεύσουν την ομάδα από τέτοιου είδους φαινόμενα που αμαυρώνουν την μέχρι τώρα, εικόνα και υποδειγματική φιλοξενία της ΚΑΛΛΟΝΗΣ στους εντός έδρας αγώνες της στη Superleague."

News 24/7

24MEDIA NETWORK