Πετρόπουλος στο Contra.gr: "Μένει η Καλλονή, να πέσει για να "καθαρίσει" ο ΟΦΗ!"

Ο Αντώνης Πετρόπουλος πέτυχε το γκολ της πιο σημαντικής νίκης της Καλλονής στο εφετινό πρωτάθλημα και ακολούθως εξομολογήθηκε στο Contra.gr. Τι λέει για τη νέα του ομάδα, τον ΟΦΗ που βρίσκεται σε αδιέξοδο, τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό και το ντέρμπι των "αιωνίων".

Πετρόπουλος στο Contra.gr: "Μένει η Καλλονή, να πέσει για να "καθαρίσει" ο ΟΦΗ!"

Πέτυχες το πρώτο σου γκολ με την Καλλονή και η ομάδα σου έκανε ένα μεγάλο βήμα σωτηρίας...

Ηταν ένα σημαντικό γκολ που πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να σωθεί. Η Καλλονή παλεύει με όλες τις δυνάμεις και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα τα καταφέρει. Η ομάδα πληρώνει, είναι καθαρή και αξίζει να βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία.

Θεωρείς ότι η υπόθεση παραμονή κρίθηκε οριστικά για εαάς;

Οχι, δεν κρίθηκε ακόμα τελεσίδικα, απλώς χθες κάναμε ένα σημαντικό βήμα. Εχουμε ακόμα 3-4 παιχνίδια στην έδρα μας και το ματς με τη Νίκη από το οποίο θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ότι η παραμονή θα κριθεί μάξιμουμ στους 38 πόντους, νούμερο που μπορούμε να το φτάσουμε.

Περίμενες ότι η σεζόν του ΟΦΗ θα εξελισσόταν με τόσο άσχημα τρόπο;

Το είπες και εσύ, τα πράγματα ήταν διαφορετικά όταν πήγα. Μέσα όμως σε 2-3 μήνες η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη. Υπήρχαν πολλά προβλήματα στην ομάδα, οικονομικά, εξωαγωνιστικά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έμειναν και προσπαθούν ακόμα. Θεωρώ όμως, όσο και αν ακούγεται βαρύ για μία ομάδα όπως ο ΟΦΗ, ότι ο σύλλογος θα πρέπει να πέσει για να καθαρίσει. Με τον κόσμο του δίπλα του ο ΟΦΗ δεν φοβάται τίποτα. Θα επιστρέψει. Και η Superleague χρειάζεται μαγαζιά-γωνία όπως ο ΟΦΗ.

Πάντως τα τελευταία χρόνια παίζεις συνεχώς σε ομάδες που έχουν...θέματα

Θα σου έλεγα ότι όλες οι καταστάσεις που αντιμετώπισα ήταν διαφορετικές. Αλλα θέματα είχα στον Παναθηναϊκό, που βρήκα δίπλα μου παικταράδες, άλλα στην ΑΕΚ. Εγώ όπου πήγα αγωνίστηκα τίμια, για το μεροκάματο, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου.

Μετάνιωσες για κάποια από τις επιλογές σου;

Οχι, δεν μετάνιωσα για καμία από τις επιλογές μου. Στον Παναθηναϊκό είχα συμπαίκτες μύθους όπως ο Σισέ, ο Ζιλμπέρτο, ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης, πήρα πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στην ΑΕΚ πίστευα πολύ ότι θα τα καταφέρουμε. Για τον ΟΦΗ στα είπα, μαγαζί γωνία. Ο Απόλλων επίσης. Ασε το το έγινε τελικά και τι είδαν τα μάτια μου πέρυσι. Ολες οι επιλογές ήταν καλές.

Στο ντέρμπι τι βλέπεις; Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό;

Συναισθηματικά, όλοι το ξέρετε, ανήκω στον Παναθηναϊκό, είναι η ομάδα που υποστήριζα από μικρός. Πέρα από αυτό όμως πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο. Δείχνει καλύτερος αυτήν την περίοδο ενώ θα αγωνιστεί και στο καμίνι της Λεωφόρου. Ο Ολυμπιακός τελευταία δεν πείθει. Νικά, όταν το κάνει, δύσκολα, δείχνει να έχει προβλήματα. Δίνω, άρα, προβάδισμα στην πρώην ομάδα μου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK