Βλάχος: "Δεν είμαι ο Μουρίνιο, αλλά μην με ξεφτιλίζει η Καλλονή"

Δριμεία κριτική άσκησε ο Βαγγέλης Βλάχος στους ανθρώπους της Καλλονής για την απομάκρυνσή του από την ομάδα, ενώ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τις ατάκες του.

Βλάχος: "Δεν είμαι ο Μουρίνιο, αλλά μην με ξεφτιλίζει η Καλλονή"

Ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη για την διαμάχη του με την Καλλονή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι ακριβώς έχει συμβεί με την Καλλονή: " Έχω ένα συμβόλαιο που λήγει στις 30 Ιουνίου του 2016. Το συμβόλαιο είναι εν ισχύ, αφού δεν έχει λυθεί. Αφού δεν το έχουν λύσει όφειλα σαν επαγγελματίας προπονητής και έπρεπε να βρισκόμουν στην πρώτη επίσημη. Στις 28 που οι παίκτες ήταν για αιματολογικές, ήμουν στο νησί και έπρεπε βάση του νόμου να βρίσκομαι κοντά. Χθες ήταν η πρώτη επίσημη. Δεν μου επετράπη η είσοδος.

Δύο τρία άτομα δεν με άφηναν να περάσω. Ο ένας είναι αδερφός του Προκόπη Καρτάλη. Ως όφειλα επειδή έπρεπε να δώσω το παρόν κάλεσα την αστυνομία, γιατί έπρεπε να κάνω το νόμιμο γιατί διεκδικώ χρήματα και έχω αντίγραφο, γιατί διεκδικώ κάποια χρήματα. Είμαι επαγγελματίας, δεν έχω δώσει δικαίωμα σε κανένα. Έχω γράψει μία ιστορία έστω και μικρή. Ας δώσουμε μία λύση. Μην με ξεφτιλίζουν. Δεν έφυγα μόνος μου. Μοίρασα στα παιδιά τον ετήσιο προγραμματισμό. Τέσσερις μέρες πριν φύγουμε για διακοπές που είπαν δεν θα συνεχίσουμε. Είπα ευχαριστώ πολύ, αλλά υπάρχει ένα συμβόλαιο εν ισχύ και πρέπει να το διευθετήσουμε. Δεν είμαι και ο Μουρίνιο να φύγω έτσι και να βρω εκατό προτάσεις. Είμαι μόνος μου στο νησί. Δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά κάνω ό,τι είναι βάσει συμβολαίου και κάνω ότι μου έχει πει η ομοσπονδία προπονητών".

Για το πως έφτασαν σε αυτό το σημείο: " Μας έκανε το τραπέζι μετά το ματς με τον Ατρόμητο ο κύριος Μιχαλάκης. Δύο εβδομάδες κάναμε προπονήσεις, έκανα τον ετήσιο προγραμματισμό, τον μοίρασα σε διοίκηση και παίκτες, σε ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά. Την Δευτέρα στις 18 Μαΐου ο κύριος Καρτάλης με φώναξε στο γραφείο και μου είπε ότι πρέπει να αποχωρήσω για οικονομικούς λόγους και μόνο. Του είπα ότι έπρεπε να μου κάνετε μία κουβέντα.

Από τότε μέχρι σήμερα "διαπραγματεύομαι" για το πως θα λυθεί η σύμβαση. Δεν μου αρέσει να είμαι εδώ και να με βλέπουν οι παίκτες. Πρέπει να το κάνω. Δεν μου έχει ξανατύχει. Πρώτη φορά συμβαίνει. Γι' αυτό βρίσκομαι στο νησί. Κανέναν μας δεν συμφέρει εμάς αυτό. Μπορεί να είχα βρει ομάδα ή να κάνω και ένα χρόνο να βρω. Θα μπορούσαν να μου το είχαν πει από το Πάσχα και να είχαμε βρει μία λύση. Δεν είμαι ο Μουρίνιο. Είμαι ένας άνθρωπος που εργάζεται και περιμένω να αποζημιωθώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK