Καλύτερη η προσφορά της Alter Ego από αυτή του ΟΠΑΠ

Οι φάκελοι άνοιξαν, τα ποσά αποκαλύφθηκαν και η καλύτερη προσφορά κατατέθηκε από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την Τετάρτη (12/10) το μεσημέρι έληγε η διορία για την κατάθεση επίσημης πρότασης για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος μετά το ενδιαφέρον που είχαν δείξει η Alter Ego και ο ΟΠΑΠ.

Οι δυο εταιρείες κατέθεσαν την πρόταση τους, χωρίς να υπάρξει τρίτη πρόταση, και ανάμεσα στις δυο προτάσεις θα αποφασίσουν οι ομάδες ποια θα δεχτούν.

Οι φάκελοι έχουν ήδη ανοιχτεί και τα στοιχεία έχουν αποσταλεί στις ομάδες προκειμένου να έχουν μια πρώτη ενημέρωση για τους όρους και τις προσφορές.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικονομική προσφορά της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι μεγαλύτερη από την αντίστοιχη του ΟΠΑΠ.

Από εδώ και πέρα θα τρέξουν οι εξελίξεις με τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο, να έχει συνάντηση την Δευτέρα (17/10) με τους ιθύνοντες των εταιρειών για να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες και εν συνεχεία θα παρθεί η όποια απόφαση.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.