Η ΕΕΑ καταδίκασε και το…χόρτο

Εκτός από την διάλυση της ομάδας και τον αφανισμό της με τον υποβιβασμό στη Δ'Εθνική (όπως όλα δείχνουν), οι φίλαθλοι της Καβάλας έρχονται αντιμέτωποι και με ένα ακόμα πρόβλημα.

Η ΕΕΑ καταδίκασε και το…χόρτο

Αυτό του γηπέδου «Ανθή Καραγιάννη» το οποίο παίρνει πλέον τη μορφή… χωραφιού. Η απόφαση της ΕΕΑ να υποβιβάσει τον ΑΟΚ στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, έχει αυτομάτως επιπτώσεις και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ο οποίος ήδη εδώ και αρκετούς μήνες είναι παραμελημένος.

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Καβάλας αποφάσισε να διακόψει οποιαδήποτε εργασία για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο «Ανθή Καραγιάννη», με τον Αντιδήμαρχο της πόλης Χριστόδουλο Μιχαλάκη, να δηλώνει πως: «Εμείς δε μπορούμε να προχωρήσουμε τις εργασίες και να πληρώσει ο Δήμος Καβάλας, αυτό το μεγάλο ποσό. Από τη στιγμή που ο ΑΟΚ δε ξέρουμε εάν τελικά θα αγωνιστεί στη Superleague, εμείς δε μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο, διότι δε γνωρίζουμε εάν θα πάρουμε τα χρήματα».

Τη Δευτέρα (19/09) η ομάδα καταθέτει στο Διοικητικό Εφετείο τα υπομνήματα για τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησε. Την Τρίτη (20/09) θα βγει η απόφαση που θα οριστικοποιήσει την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται οι Αργοναύτες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK