Έτσι σκόνταψε κι έπεσε ο Κουτζαβασίλης!

Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Φώτης Κουτζαβασίλης, σκόνταψε, έχασε τη μπάλα και ο Τόνι Σίλβα έκανε το 1-0 για τον Λεβαδειακό, στο τελικό 2-1 των Βοιωτών. Πώς όμως την... πάτησε ο 27χρονος γκολκίπερ; Το αποκαλύπτει ο ίδιος στο Contra.gr!

Έτσι σκόνταψε κι έπεσε ο Κουτζαβασίλης!

Απίθανο στιγμιότυπο στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Στο 20' ο Ντιμιτρόφσκι γύρισε τη μπάλα στον Φώτη Κουτζαβασίλη και ενώ ετοιμαζόταν να τη διώξει, σκοντάφτει, σωριάζεται στον αγωνιστικό χώρο και ο Τόνι Σίλβα ανοίγει το σκορ.

"Μεγάλη ατυχία, δεν μπορώ να το πιστέψω. Μόνο σε εμένα θα μπορούσε να συμβεί αυτό" λέει στο Contra.gr ο Σερραίος γκολκίπερ και εξηγεί πώς υπέπεσε στο λάθος του, το οποίο έδωσε το δικαίωμα στους Βοιωτούς να προηγηθούν: " Σκάλωσε η πίσω τάπα με το κορδόνι. Δεν γίνονται πουθενά αυτά. Να θέλω να το κάνω μόνος μου, δεν θα μπορέσω να το κάνω. Αυτό είναι που με σκάει".

Ο 27χρονος υποστηρίζει ότι παρά το σημαντικό λάθος του, στη διάρκεια του αγώνα δεν είχε άγχος μήπως ξανακάνει παρόμοιο σφάλμα: "Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος που μου φεύγει κατευθείαν η στεναχώρια. Μου περνάει αμέσως. Πιο πολύ στεναχωριέμαι αφού περάσει το ματς, γιατί σκέφτομαι την ομάδα".

Πώς αντέδρασαν όμως οι συμπαίκτες του μετά την απίθανη τροπή που πήρε το ματς και το λάθος του στο 20ό λεπτό; "Ήταν δίπλα μου όλοι από την πρώτη στιγμή. Με την απόδοσή τους στη διάρκεια του ματς προσπάθησαν να καλύψουν κι εμένα. Η προσπάθεια ήταν πραγματικά μεγάλη. Ήμασταν άτυχοι, κάναμε μεγάλες ευκαιρίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρώτο τρίποντο ο Λεβαδειακός, τραγικά λάθη η Κέρκυρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK