Η ΕΕΑ εισηγείται τον υποβιβασμό της Κέρκυρας

H EEA εισηγείται υποβιβασμό της Κέρκυρας, καθώς θεωρεί ότι η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και του απαγορεύει παράλληλα την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές.

Η ΕΕΑ εισηγείται τον υποβιβασμό της Κέρκυρας
INTIME SPORTS

Ανατροπή δεδομένων στο ελληνικό πρωτάθλημα! Ύστερα από την προσφυγή του Εργοτέλη, ο οποίος κατήγγειλε την ΠΑΕ Κασσιόπη για εικονική μεταβίβαση μετοχών, η ΕΕΑ εισηγήθηκε την αποβολή της από το πρωτάθλημα.

Η επιτροπή θεωρεί πως η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη ήταν πραγματικά εικονική, ενώ παράλληλα του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές.

Ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η εισήγηση της ΕΕΑ μεταφέρεται στην ΕΠΟ, η οποία και καλείται να πάρει την τελική απόφαση.

Από την πλευρά της Κέρκυρας, οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν πως αναμένουν να τους κοινοποιηθεί η εισήγηση, ώστε να αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους. Είναι πιθανό να υπάρξει αντίδραση μέσα στην ημέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Προσφυγή – Καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κασσιόπη λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης μετοχών της.

Η Επιτροπή έκρινε ότι συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 69 παρ.12 ν.2725/99 και θα αποστείλει έκθεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και η Επιτροπή του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK