Η ΕΕΑ εισηγείται τον υποβιβασμό της Κέρκυρας

H EEA εισηγείται υποβιβασμό της Κέρκυρας, καθώς θεωρεί ότι η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και του απαγορεύει παράλληλα την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές.

Ανατροπή δεδομένων στο ελληνικό πρωτάθλημα! Ύστερα από την προσφυγή του Εργοτέλη, ο οποίος κατήγγειλε την ΠΑΕ Κασσιόπη για εικονική μεταβίβαση μετοχών, η ΕΕΑ εισηγήθηκε την αποβολή της από το πρωτάθλημα.

Η επιτροπή θεωρεί πως η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη ήταν πραγματικά εικονική, ενώ παράλληλα του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές.

Ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η εισήγηση της ΕΕΑ μεταφέρεται στην ΕΠΟ, η οποία και καλείται να πάρει την τελική απόφαση.

Από την πλευρά της Κέρκυρας, οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν πως αναμένουν να τους κοινοποιηθεί η εισήγηση, ώστε να αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους. Είναι πιθανό να υπάρξει αντίδραση μέσα στην ημέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Προσφυγή – Καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κασσιόπη λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης μετοχών της.

Η Επιτροπή έκρινε ότι συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 69 παρ.12 ν.2725/99 και θα αποστείλει έκθεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και η Επιτροπή του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές.