Άλλα περίμενε, άλλα άκουσε ο Πανόπουλος και την... έκανε!

Απογοητευμένος ο Χρήστος Πανόπουλος απ' όσα άκουσε στην παρουσίαση για την αναδιάρθρωση και βελτίωση ανταγωνιστικότητας στη Super League.

Ο Χρήστος Πανόπουλος ήταν εξ αυτών που έδωσαν το "παρών" στην παρουσίαση για την αναβάθμιση της Super League. Εξ όσων όμως είπε βγαίνει το συμπέρασμα πως μάλλον έχασε την ώρα του!

Διότι μετά την ανάπτυξη των τριών προτάσεων που αφορούσαν την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος πήρε το λόγο και λίγο ως πολύ χαρακτήρισε άνευ σκοπού την έρευνα που στήθηκε.

Τι είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης πριν αποχωρήσει; Ότι τις ίδιες προτάσεις θα μπορούσε να κάνει οποιοσδήποτε από τους 16 της κατηγορίας και πως το 60%-70% των εσόδων για τις 8/10 ομάδες προέρχεται από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Γι' αυτό και "θα ήθελα η έρευνα να αφορά στο πώς γίνεται η κατανομή των τηλεοπτικών στην Ευρώπη, αλλιώς η παρουσίαση δεν έχει νόημα", τόνισε χαρακτηριστικά!

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!