Άλλα περίμενε, άλλα άκουσε ο Πανόπουλος και την... έκανε!

Απογοητευμένος ο Χρήστος Πανόπουλος απ' όσα άκουσε στην παρουσίαση για την αναδιάρθρωση και βελτίωση ανταγωνιστικότητας στη Super League.

Ο Χρήστος Πανόπουλος ήταν εξ αυτών που έδωσαν το "παρών" στην παρουσίαση για την αναβάθμιση της Super League. Εξ όσων όμως είπε βγαίνει το συμπέρασμα πως μάλλον έχασε την ώρα του!

Διότι μετά την ανάπτυξη των τριών προτάσεων που αφορούσαν την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος πήρε το λόγο και λίγο ως πολύ χαρακτήρισε άνευ σκοπού την έρευνα που στήθηκε.

Τι είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης πριν αποχωρήσει; Ότι τις ίδιες προτάσεις θα μπορούσε να κάνει οποιοσδήποτε από τους 16 της κατηγορίας και πως το 60%-70% των εσόδων για τις 8/10 ομάδες προέρχεται από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Γι' αυτό και "θα ήθελα η έρευνα να αφορά στο πώς γίνεται η κατανομή των τηλεοπτικών στην Ευρώπη, αλλιώς η παρουσίαση δεν έχει νόημα", τόνισε χαρακτηριστικά!

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.