Αμφίβολος ο Μπέρτος

Ο Μανώλης Μπέρτος ακολούθησε μέρος της προπόνησης της Ξάνθης, ωστόσο παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίζεται η μικρής διάρκειας προετοιμασία της SKODA Ξάνθη για το 5ο φετινό της παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Τρεις μέρες μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στον αγώνα του Σαββάτου (18:15) με στόχο να αυξήσει την βαθμολογική της συγκομιδή σ' αυτό το ξεκίνημα της φετινής Super League.

Στις 10:00 ξεκίνησε το πρόγραμμα προπόνησης της SKODA Ξάνθη και μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης (τρέξιμο, ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, passing game) το βάρος έπεσε στην τακτική. Το τεχνικό επιτελείο χώρισε τους παίκτες σε υποομάδες και δούλεψε μαζί του σε τομείς της ανασταλτικότητας και της επιθετικής οργάνωσης.

Ο Δεμένικος συνεχίζει στην αποκατάστασή του, ενώ ο Μανώλης Μπέρτος ακολούθησε μέρος του προγράμματος και αύριο θα φανεί αν μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής για την αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.