"Αμπαρώνει" τα Πηγάδια και απαγορεύει την είσοδο όχι μόνο στους Παναθηναϊκούς

Στον Παναθηναϊκό φοβούνται ακόμη και τη σκιά τους, η Ξάνθη τούς έκανε τη χάρη και στο ματς της Κυριακής τα άδεια καθίσματα θα είναι πολλά περισσότερα από τα πιασμένα!

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Είσαι φίλαθλος της Ξάνθης, του Παναθηναϊκού ή απλώς του ποδοσφαίρου και θες να δεις τον μεταξύ τους αγώνα, την Κυριακή στα Πηγάδια, για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος; Ατύχησες γιατί θα βρεις την πόρτα κλειστή και το κλειδί παρμένο!

Καλά διάβασες, δεν σε γελούν τα μάτια σου. Η επίσημη Ξάνθη, συμμερίστηκε τη φοβία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού πως θα προκύψουν αντιδράσεις κατά της διοίκησης Αλαφούζου και όχι μόνο δεν άνοιξε τη θύρα των φιλοξενούμενων, αλλά έλαβε την απόφαση να μην εκδώσει καν μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα επιτρέποντας την είσοδο μονάχα σε όσους έχουν αγοράσει ήδη κάρτες διαρκείας.

" Μετά την με απόλυτο και κάθετο τρόπο δήλωση των εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 17/08/2018, ότι δεν επιθυμεί τη διάθεση εισιτηρίων στους οργανωμένους και μεμονωμένους φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ λόγω του άσχημου κλίματος που υπάρχει μεταξύ των φιλάθλων και της Διοίκησης, ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε καμία ΘΥΡΑ του γηπέδου.

Η είσοδος θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας", ανέφεραν οι "ακρίτες" στην ανακοίνωσή του, επιχειρώντας να εξηγήσουν πώς έφτασαν σε αυτήν την απόφαση.

Το μέγα ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα ισχύει από 'δω και στο εξής. Θα παίζει, συνεχώς, ο Παναθηναϊκός σε... κεκλεισμένων των θυρών γήπεδα; Τι θα συμβεί δηλαδή στο ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα, στο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό; Θα στηθεί τείχος;

News 24/7

24MEDIA NETWORK