Η ΠΑΕ Ξάνθη καλεί τους "μικρούς" σε συνάντηση για δημιουργία ξεχωριστού πρωταθλήματος!

Επιστολή προς τους 11 ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Super League με εξαίρεση αυτών του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έστειλε η ΠΑΕ Ξάνθη με σκοπό να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μεταξύ τους και να συζητήσουν το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου ξεχωριστού πρωταθλήματος!

Η ΠΑΕ Ξάνθη καλεί τους "μικρούς" σε συνάντηση για δημιουργία ξεχωριστού πρωταθλήματος!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά η επιστολή:

Επιστολή που εστάλη στους 12 ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Super League με εξαίρεση αυτών του ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ)

Αξιότιμε κύριε,

Με την υπάρχουσα περιρρέουσα ατμόσφαιρα και μετά τους τόσο συμπαθητικούς διαλόγους και τοποθετήσεις που έγιναν στην άτυπη συνεδρίαση των ιδιοκτητών ΠΑΕ της Super League, η SKODA ΞΑΝΘΗ προσκαλεί τους ιδιοκτήτες των 12 ομάδων της Super League και μόνο αυτούς (εξαιρούνται οι ιδιοκτήτες ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ γιατί απ’ ότι διαφαίνεται μιλάνε σε άλλο μήκος κύματος μεταξύ τους) σε συνάντηση, προκειμένου να σκιαγραφήσουμε και να οριοθετήσουμε το ποδόσφαιρο που πραγματικά θέλουμε σε όλα τα επίπεδα.

Θα παρουσιάσουμε στους τέσσερις «μεγάλους», το ποδόσφαιρο όπως εμείς πιστεύουμε ότι θα πρέπει να είναι. Η παρουσίαση θα γίνει σε κάθε έναν ξεχωριστά και εν συνεχεία και στους τέσσερις μαζί. Εάν το αποδεχθούν έχει καλώς. Εάν δεν το αποδεχθούν, ή κάποιος από αυτούς δεν το αποδεχθεί, πάλι έχει καλώς.

Θα έχουν και θα έχουμε τις εξής επιλογές:

α) Εμείς μεν, να κάνουμε ένα πρωτάθλημα με 12 ή 14 ομάδες με play offs και play out.

β) Οι δε άλλοι τέσσερις, ένα πρωτάθλημα με τέσσερις, με play off και play out.

Με την παρούσα επιστολή, καλούμε τους ιδιοκτήτες των 12 ομάδων της Super League (εξαιρούνται ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) την Πέμπτη 17/03/2016 και ώρα 17:00 στην Αθήνα, στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ, Αγ. Άννης 7 & Ιερά Οδός.

Παρακαλούμε, όπως επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας επικοινωνώντας με τα τηλέφωνα: 210 ........ μέχρι την Τρίτη 15/3 και ώρα 18:00.

Εκ των προτέρων ευχαριστούμε για την προσοχή σας στην ανωτέρω επιστολή και αναμένουμε την απάντησή σας.

Διατελούμε μετά τιμής,

για την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ

Ο Πρόεδρος

Αριστείδης Πιαλόγλου

ΥΓ: Εκ των προτέρων σας ζητούμε συγνώμη που η επιστολή αυτή θα δημοσιευθεί με Δελτίο Τύπου για την έξωθεν καλή μαρτυρία όλων μας, στις – δυστυχώς – πονηρές μέρες που ζούμε. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK