Λουτσέσκου: "Άξιζε το γκολ ο Ηρακλής"

Δίκαιο χαρακτήρισε το 1-1 κόντρα στον Ηρακλή ο τεχνικός της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για το ξέσπασμα του Σολτάνι.

Λουτσέσκου: "Άξιζε το γκολ ο Ηρακλής"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου:

"Ηταν ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Ένα παιχνίδι μάχης. Παλέψαμε και εμείς και ο Ηρακλής. Νομίζω πως το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Είχαμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες. Ο Ηρακλής δεν τα παράτησε. Αξιζε το γκολ για τι έδωσε μάχη σε όλο το παιχνίδι. Νομίζω πως έγινε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι. Το δεύτερο ημίχρονο είχε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για εμάς. Σε κάποιες περιπτώσεις ο Ηρακλής μας πίεσε και ειδικά σε στιγμές που χάναμε μπάλες. Ηταν γρήγορος στο τρανζίσιον και εκμεταλλεύτηκε τους χώρους. Εμείς είχαμε συνοχή, βγάλαμε φάσεις και πήγαμε μπροστά στην περιοχή του Ηρακλή. Ο Ηρακλής μας πίεσε πολύ με μεγάλες μπαλιές και με σουτ έξω από την περιοχή".

Για τον Σολτάνι: "Ηταν ένα θέμα εσωτερικό των αποδυτηρίων μας. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο".

Για την εικόνα του Ηρακλή: "Πιστεύω πως οι δύο ομάδες έχουν ίδιο στυλ παιχνιδιού. Ο Ηρακλής είναι πειθαρχημένη ομάδα, τρέχει πολύ και η κακή αρχή που έγινε στο πρωτάθλημα που πιστεύω οφείλεται στην διαφορά των δύο κατηγοριών".

Για την εικόνα της Ξάνθης: "Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Άλλες καταστάσεις έχει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, άλλες με την ΑΕΚ, άλλο με τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα με πολλά ρίσκα. Επρεπε να πάρουμε αποτελέσματα. Με βάση το πρόγραμμά μας θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα μηδέν βαθμούς. Παίζουμε με ομάδες μ διαφορετική οργάνωση, ποιότητα. Πιστεύω στα παιχνίδια που παίξαμε είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Είναι ξεκάθαρο πως δεν έχουμε την κατοχή σε αυτά τα παιχνίδια. Ακόμα και σήμερα δεν ήταν εύκολο για εμάς. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα που δεν σου επιτρέπει να έχει καλή ανάπτυξη".

Για το θέμα του Μπέρτου: "Εχουμε είκοσι παίκτες. Κάνουμε ροτέισον. Κάποιοι παίκτες είναι και τραυματίες και πρέπει να τους προστατεύσουμε. Εγω θέλω να έχω έτοιμους παίκτες".

Διαβάστε ακόμη:

Σολτάνι σε Λαζάρ: "Θα σε σκοτώσω"

Ηρακλής - Ξάνθη 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK