Λουτσέσκου: "Δεν υπάρχει επαφή με ΠΑΟΚ"

Ερώτηση για το αν υπάρχει επαφή με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι δέχθηκε ο τεχνικός της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: "Το παιχνίδι είχε δύο διαστήματα. Ένα πολύ καλό για εμάς στα πρώτα 37 λεπτά, πιέζοντας και είχαμε την κατοχή της μπάλας. Δεν δίναμε την δυνατότητα στον αντίπαλο. Μετά το 37΄όπου δεχτήκαμε το γκολ πέσαμε τελείως και δεν είχαμε σωστή αντίδραση και έτσι φάγαμε και το δεύτερο γκολ. Ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε στο γήπεδο.

Ο Πανιώνιος έπαιξε έξυπνα και το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό. Πιθανόν να υπήρχε και μεγαλύτερη διαφορά. Είμαι απογοητευμένος που τα παρατήσαμε, μπορούμε να χάνουμε αλλά να συνεχίσουμε να παίζουμε. Δεν είχαμε οργάνωση. Πιστεύω ότι αυτό είναι το όριο μας γι' αυτή τη χρονιά".

Για το γεγονός πως στο πρώτο ημίχρονο διαμαρτυρόταν στους διαιτητές: "Είχα τον λόγο να το κάνω τότε, αλλά τώρα τι να πω για την διαιτησία, από την στιγμή που θα μπορούσε το σκορ να ήταν και 5-0»".

Για τις φήμες που τον θέλουν να μιλάει με τον ΠΑΟΚ: "Δεν υπάρχει καμία ομιλία με άλλη ομάδα, δεν διαβάζω ελληνικές εφημερίδες γιατί δεν ξέρω την γλώσσα. Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω".