Λουτσέσκου: "Ο διαιτητής επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα"

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον διαιτητή Χρήστο Μήτσιο, τονίζοντας πως επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα. Παράλληλα, σχολίασε πως η Ξάνθη θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ στον Ολυμπιακό.

Λουτσέσκου: "Ο διαιτητής επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε απέναντι στη μαχητική Ξάνθη, όμως, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τζίμι Ντουρμάζ και Κώστα Φορτούνη κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής των Ακριτών, Ράζβαν Λουτσέσκου εξαπέλυσε τα βέλη του προς τον διαιτητή του αγώνα, Χρήστο Μήτσιο, τονίζοντας πως επηρέασε την εξέλιξη της αναμέτρησης. Παράλληλα, σχολίασε πως η ομάδα του θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ στους Πειραιώτες.

Ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε στην συνέντευξη Τύπου:

"Ακόμα και τώρα που ηρέμησα δεν αλλάζω τη δήλωσή μου. Ο διαιτητής επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα και δεν δέχομαι τίποτα άλλο. Ο διαιτητής γύρισε το παιχνίδι πολύ πίσω. Πολλά χρόνια πίσω. Εμείς παίξαμε τις πιθανότητές μας, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα.

Μέχρι τη φάση του 42' ο Ολυμπιακός δεν απείλησε ιδιαίτερα και ήταν ένα ισορροπημένο ματς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στην πλάτη του αντιπάλου. Φυσιολογικό είναι όταν δέχεσαι ένα τέρμα από τον Ολυμπιακό να μην μπορείς μετά να είσαι στην καλύτερη κατάσταση.

Μετά την κουβέντα που είχαμε στα αποδυτήρια μπήκαμε καλά όμως στο παιχνίδι. Σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν το αποτέλεσμα ήταν 1-0 από το πρώτο μέρος. Από εκείνη την στιγμή και μετά ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να πιέσει και δημιούργησε προβλήματα στις πλευρές μας έχοντας ευκαιρίες να σκοράρει.

Χάσαμε εύκολα μπάλες και δώσαμε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός μετά άνοιξε το παιχνίδι και το σκορ στην ουσία δείχνει δίκαιο αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλο γκολ".

Διαβάστε ακόμα:

Μάρκο Σίλβα: "Δεν καταλαβαίνω γιατί κάνετε σ' εμένα αυτήν την ερώτηση"

Τα νεύρα και τα "γαλλικά" του Σιόβα

Ξάνθη - Ολυμπιακός 1-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK