Ο Πανόπουλος ξαναχτυπά και θυμάται τον... Καραμανλή!

Η νέα παρέμβαση του Χρήστου Πανόπουλου, με αφορμή το αίτημα παραίτησης του Γιώργου Στράτου, είχε κάτι από... τον ιστορικό ηγέτη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Χρήστος Πανόπουλος έχει συγκεκριμένη άποψη για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν την αλλάζει και την εκφράζει με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Το αυτό έκανε μαθαίνοντας πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητάει την παραίτηση του Γιώργου Στράτου από την προεδρία της Super League.

Σαν άλλος Κωνσταντίνος Καραμανλής ανέφερε: "Κύριε Στράτο, ο κύριος Παναγόπουλος έχει 100% σε όλα δίκαιο. Δεν έχεις κάνει τίποτα όλο αυτό τον καιρό, εργάζεσαι μόνο για την καταστροφή του Ελληνικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Παραιτήσου λοιπόν, για να ησυχάσεις εσύ και προπάντων εγώ απ’ αυτό το απέραντο φρενοκομείο.

Καλά κρασιά, καλά Χριστούγεννα, καλό Πάσχα, όλα καλά για όλους!".

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

NBA

Ο Ingles δεν είναι ένας παίκτης της σειράς

Στα 17 έγραψαν λάθος το όνομά του. Στα 23 ήταν συμπληρωματικός στην Μπαρτσελόνα. Στα 31 είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης των Jazz. Παρόλα αυτά ο Joe Ingles θέλει ακόμη να παίξει στους Adelaide 36ers.