Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό ο Φλίσκας

Η Ξάνθη προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Φλίσκα, ο οποίος υπέστη θλάση και θα δώσει μάχη για να προλάβει τον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό ο Φλίσκας

Η Ξάνθη μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που πανηγύρισε στο κύπελλο παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό, προσγειώνεται απότομα στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος.

Η ακριτική ομάδα υποδέχεται την Κυριακή (3/5) τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από 3 αρνητικά αποτελέσματα.

Στην σημερινή προπόνηση (1/6), οι παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου έδωσαν έμφαση στην τακτική, με τον Ρουμάνο τεχνικό να τον περιμένει ένα δυσάρεστο.

Αυτό διότι, η μαγνητική του Κώστα Φλίσκα δεν ήταν καθαρή και έδειξε ότι ο παίκτης έχει υποστεί θλάση στον δεξί δικέφαλο, κάτι που σημαίνει πως θα θα λείψει το λιγότερο για 10 ημέρες.

Συνεπώς, η συμμετοχή του στον τελικό με τον Ολυμπιακό "παίζεται". Αν φυσικά ο τελικός οριστεί 23 Μαΐου αντί για 17 ( η άλλη η σκέψη της ΕΠΟ είναι 16), τότε αυτό θα βόλευε αρκετά τους Θρακιώτες, καθώς ο 34χρόνος είναι μία σημαντική μονάδα για την ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK