Τα... φιλάκια του Πανόπουλου στον Κούγια!

Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε "Δούρειο Ίππο" που τορπιλίζει τις προσπάθειες αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Χρήστο Πανόπουλο και αυτός απάντησε με τον γνωστό... γλαφυρό του τρόπο. Μία ακόμα ξεχωριστή ανακοίνωση από τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης.

Ούτε την Δευτέρα (24/7) υπεγράφη η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα στη Γ.Σ. υπήρξε έντονο κλίμα με τα μέλη της Super League να αλληλοκατηγορούνται και να χωρίζονται στα στρατόπεδα.

Μία μέρα αργότερα ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε πως έχουν μοιραστεί οι... συμμαχίες. Ενώ όλοι πλην Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είχαν μία κοινή γραμμή, τελικά χωρίστηκαν στην "big 4" μαζί με τους Αστέρα, Ξάνθη, Πλατανιά εναντίον των υπολοίπων.

Αυτό έφερε και την έκρηξη του κ. Κούγιας που έριξε το φταίξιμο στον Χρήστο Πανόπουλο, χαρακτηρίζοντας τον "Δούρειο Ίππο". Φυσικά ο ισχυρός άνδρας των Ακριτών σήκωσε το γάντι και απάντησε με... φιλάκια!

"Ο κος. Κούγιας είναι μία μεγάλη ιστορία με παρελθόν, με παρόν και του εύχομαι ολόψυχα μεγάλο μέλλον.

Τα πράγματα στη ζωή αυτοπροσδιορίζονται κι όλοι κρινόμεθα καθημερινά από το κοινωνικό σύνολο για τις απόψεις, τις θέσεις και τις AΛΛΑΓΕΣ των θέσεών μας. Αυτό θα γίνει και τώρα.

Κάθε πόλη και καημός monsieur Αλέξης.

P.S.: Η Super League να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά των τελευταίων τριών σημαντικών συνεδριάσεων.

Αυτά θα «βουλώσουν» πολλά στόματα.

Το ΟΦΕΙΛΕΙ απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Φιλάκια Alex."