Στον μεγαλομέτοχο της Λαμίας δεν αρέσουν γαλακτομπούρεκα και σουβλάκια...

Ελπίζουμε πως η ατάκα του Πανουργιά Παπαϊωάννου, για την κριτική στη Λαμία, είναι ειρωνική. Ειδάλλως στερείται δύο μοναδικών γευστικών απολαύσεων.

Η Λαμία βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο επίκεντρο της κουβέντας.

Από τη μία προέκυψε αιφνιδιαστικά η απόκτηση του Χασίμ Μαστούρ, ποδοσφαιριστή του Μίνο Ραϊόλα που ήρθε (ως ελεύθερος) από τη Μίλαν.

Από την άλλη υπήρξε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Μπάμπη Τεννέ ν' αποχωρεί και τον Μάκη Χάβο να επιλέγεται έναντι του Γιώργου Παράσχου.

Λογικό ήταν υπό αυτές τις συνθήκες να συγκεντρώσει τα βλέμματα, απασχολώντας τα μέσα ενημέρωσης που έγραφαν καθημερινώς.

Εκείνο που ενόχλησε τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου δεν ήταν η υπερέκθεση, αλλά το περιερχόμενο ορισμένων εξ όσων κυκλοφόρησαν. Ότι φερ' ειπείν παραίτηση τον Τεννέ ή ότι επέλεξε τον Χάβο και όχι τον Παράσχο ακούγοντας συγκεκριμένους.

Την απάντησή του την έδωσε με ατάκα - φωτιά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr.

"Γράψανε κάτι για τσακωμούς, για γαλακτομπούρεκα, για σουβλάκια. Εμένα όμως δεν μου αρέσουν ούτε τα γαλακτομπούρεκα, ούτε τα σουβλάκια. Είμαι λιτοδίαιτος άνθρωπος. Σε κάποιους άλλους κύκλους ποδοσφαιρικούς μπορεί να αρέσουν", τόνισε χαρακτηριστικά.

Μακάρι να μην τα εννοεί. Διότι χωρίς σουβλάκι και γαλακτομπούρεκο πώς κυλάει μήνας;

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!