Άλλα κόλπα στην ΑΕΛ: επιστρέφει ο Μόρας έξι ημέρες μετά το διαζύγιο!

Ο Αλέξης Κούγιας είχε ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της ΑΕΛ με τον Βαγγέλη Μόρα στις 20 Φεβρουαρίου όμως ο παίκτης επιστρέφει στις προπονήσεις κάνοντας δεκτό το αίτημα του νέου προπονητή της!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Και ξαφνικά... Βαγγέλης Μόρας! Την περασμένη Τρίτη (20/2) ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστό με ανακοίνωση πως ο Έλληνας διεθνής στόπερ αποτελεί παρελθον από την ομάδα της ΑΕΛ με προσωπική του απόφαση όμως λίγα 24ωρα αργότερα τα πάντα ανατράπηκαν και ο 35χρονος άσος είναι και πάλι μέλος του ρόστερ.

Τι μεσολάβησε αυτά τα 24ωρα και άλλαξε γνώμη ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί". Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να παίρνει τη σκυτάλη από τον Ηλία Φυντάνη και να επιθυμεί την επιστροφή του Μόρα στην ομάδα, όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας.

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι, μετά από συνάντηση του Βαγγέλη Μόρα με τον προπονητή μας κ. Ράτκο Ντόστανιτς, ο προπονητής της ΑΕΛ ζήτησε από τη διοίκηση την επάνοδο του διεθνούς ποδοσφαιριστού στις προπονήσεις της ομάδος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε δεκτό το αίτημα του κ. Ντόστανιτς και από αύριο ο Βαγγέλης Μόρας επανέρχεται κανονικά στις προπονήσεις", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK