Ανακοίνωσε Τσιώλη και όλο το επιτελείο του η ΑΕΛ

Ο Σάκης Τσιώλης είναι και επίσημα ο διάδοχος του Αναστασιάδη στον πάγκο της ΑΕΛ, με τους "βυσσινί" να ανακοινώνουν την πρόσληψή του. Διαβάστε ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του.

Το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της ΑΕΛ με τον Άγγελο Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του αλλά και τον Θωμά Κυπαρίσση και μία το βράδυ της Τρίτης ήταν η ώρα για την ανακοίνωση όσον αφορά στη... νέα φρουρά.

Όπως αναμενόταν με βάση τις εξελίξεις το τελευταίο διήμερο, ο Σάκης Τσιώλης είναι ξανά στην άκρη του πάγκου, επιστρέφοντας στην ομάδα του θεσσαλικού κάμπου μετά από μερικούς μήνες, ενώ η ΑΕΛ έκανε γνωστά τα ονόματα των ανθρώπων που θα τον πλαισιώσουν στο έργο του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής της αναλαμβάνει ο κ. Σάκης Τσιώλης.

Μετά την πρόσληψη του κ. Τσιώλη, το προπονητικό επιτελείο της επαγγελματικής ομάδας διαμορφώνεται ως εξής:

1ος Προπονητής: Σάκης Τσιώλης

Γυμναστές: Κώστας Μαντζιώκας, Κοσμάς Στράτος

Προπονητής τερματοφυλάκων: Βαγγέλης Τσότσας

Επιμελητής Ποδοσφαιρικού τμήματος: Γιώργος Δοδοντσάκης

Ο κ. Τσιώλης ζήτησε ως βοηθό του τον παλιό συμπαίκτη του και μεγάλο άσο της ΑΕΛ, Θοδωρή Βουτυρίτσα, στον οποίο έγινε η σχετική πρόταση και αναμένεται η απάντησή του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν έφτανε η νίκη επί του Πανιωνίου: "τέλος" ο Αναστασιάδης!

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!