Αρνήθηκε πρόταση της ΑΕΛ ο Κολοβέτσιος

Με ανακοίνωσή της, η ΑΕΛ έκανε γνωστή τη προσέγγιση που έκανε στον αμυντικό της ΑΕΚ, με τον 25χρονο όμως να απαντάει αρνητικά, δηλώνοντας το ενδιαφέρον του για ομάδα του εξωτερικού!

Αρνήθηκε πρόταση της ΑΕΛ ο Κολοβέτσιος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από το 2009- έως το 2012, φόρεσε τη φανέλα της. Ως γέννημα θρέμμα της Λάρισας, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα είχε αρκετούς λόγους να πει το "ναι" στην πρόταση ύψους 175.000 ευρώ το χρόνο που του έκανε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο 25χρονος αμυντικός, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, δεν αποδέχτηκε όμως την πρόταση των "βυσσινί", όπως αποκαλύπτουν σε ανακοίνωσή τους και έκανε γνωστό το ενδιαφέρον τριών ομάδων του εξωτερικού για να συνεχίσει την καριέρα του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ:

Αρνητικά απάντησε χθες το βράδυ μετά το παιχνίδι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στον κ. Αλέξη Κούγια ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στην πρόταση που του έγινε για συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος απήντησε ότι ήταν επαρκέστατη οικονομικά η πρόταση των 175.000€ το χρόνο πλέον πριμ για την κατάκτηση μιας εκ των πρώτων 5 θέσεων και της κατακτήσεως του Κυπέλλου, αλλά δήλωσε στον κ. Κούγια, ότι η προτεραιότητα του δεν είναι να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά να αγωνιστεί σε ομάδα της Ευρώπης, από όπου έχει 3 προτάσεις τις οποίες επεξεργάζεται.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η ΠΑΕ ΑΕΛ στρέφει το ενδιαφέρον της σε άλλους ποδοσφαιριστές, Έλληνες και ξένους, στις θέσεις των σέντερ μπακ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK