Η ΑΕΛ δεν χρειάζεται τεχν.διευθυντή για μεταγραφές!

Ο Βασίλης Βάνης αποχώρησε από το πόστο που κατείχε, παρόλα αυτά οι "βυσσινί" ολοκλήρωσαν άλλη μία προσθήκη από τη δεξαμενή των ελεύθερων, αποκτώντας τον Κενάν Μπαργκάν.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΕΝΤΕ ΠΗΓΑΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Κενάν Μπαργκάν EUROKINISSI

Πιο ξεκάθαρη η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα μπορούσε να ήταν. Συγκεκριμένες ήταν οι επιλογές του τεχνικού διευθυντή Βασίλη Βάνη στο μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Αυτές για τις οποίες χρεώθηκε λανθασμένους χειρισμούς, αυτές που, στο φινάλε, τον οδήγησαν στην έξοδο.

Εξ αυτών δεν ήταν του ελεύθερου Κενάν Μπαργκάν. Ο 30χρονος Θρακιώτης μεσοεπιθετικός πήγε στη Λάρισα, υπέγραψε για δύο χρόνια στους "βυσσινί" (μετά από Βέροια, Καλλονή, Πανιώνιο, Άρη) και τέθηκε αυτομάτως στη διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου.

Ο Σωτήρης Βάνης αντιθέτως ασχολήθηκε με περιπτώσεις ξένων παικτών, είτε ήρθαν είτε όχι. Από την ομάδα του κάμπου παραιτήθηκε, επί της ουσίας πάντως ήταν ανεπιθύμητος. Διότι " έχουν καταβληθεί σημαντικά ποσά σαν προκαταβολές και με περίεργο υπόβαθρο", την ίδια στιγμή που " στην ΑΕΛ παιχνίδια μάνατζερς είτε σε συνεργασία με τεχνικούς διευθυντές, είτε χωρίς, δεν περνάν και όλα κινούνται στη διαφάνεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK