Η ΑΕΛ δεν χρειάζεται τεχν.διευθυντή για μεταγραφές!

Ο Βασίλης Βάνης αποχώρησε από το πόστο που κατείχε, παρόλα αυτά οι "βυσσινί" ολοκλήρωσαν άλλη μία προσθήκη από τη δεξαμενή των ελεύθερων, αποκτώντας τον Κενάν Μπαργκάν.

Πιο ξεκάθαρη η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα μπορούσε να ήταν. Συγκεκριμένες ήταν οι επιλογές του τεχνικού διευθυντή Βασίλη Βάνη στο μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Αυτές για τις οποίες χρεώθηκε λανθασμένους χειρισμούς, αυτές που, στο φινάλε, τον οδήγησαν στην έξοδο.

Εξ αυτών δεν ήταν του ελεύθερου Κενάν Μπαργκάν. Ο 30χρονος Θρακιώτης μεσοεπιθετικός πήγε στη Λάρισα, υπέγραψε για δύο χρόνια στους "βυσσινί" (μετά από Βέροια, Καλλονή, Πανιώνιο, Άρη) και τέθηκε αυτομάτως στη διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου.

 

Ο Σωτήρης Βάνης αντιθέτως ασχολήθηκε με περιπτώσεις ξένων παικτών, είτε ήρθαν είτε όχι. Από την ομάδα του κάμπου παραιτήθηκε, επί της ουσίας πάντως ήταν ανεπιθύμητος. Διότι "έχουν καταβληθεί σημαντικά ποσά σαν προκαταβολές και με περίεργο υπόβαθρο", την ίδια στιγμή που "στην ΑΕΛ παιχνίδια μάνατζερς είτε σε συνεργασία με τεχνικούς διευθυντές, είτε χωρίς, δεν περνάν και όλα κινούνται στη διαφάνεια".

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!