Η ΑΕΛ βλέπει... Σαββίδη πίσω από την αφαίρεση βαθμών

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή γι' ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης που αφορούσε την οφειλή στον Μίλαν Μπόγιοβιτς και η ανακοίνωση της ΑΕΛ ήρθε ως αντίδραση των όσων συνέβησαν ως εδώ.

Για 30.700 ευρώ που επιδικάστηκαν στον Μίλαν Μπόγιοβιτς η ΑΕΛ κινδυνεύει να χάσει τρεις βαθμούς. Διότι, αν τα χρήματα δεν καταβληθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών, η ποινή θα ισχύσει αμετάκλητα.

Οι "βυσσινί" ανακοίνωσαν ότι θα σεβαστούν την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και θα καταβάλουν το ποσό εντός της προθεσμίας που έχουν.

Παρόλα αυτά στη διευκρινιστική ανακοίνωση που εξέδωσαν ανέπτυξαν ένα εις βάρος τους σενάριο συνωμοσίας που είχε στόχο να τους πλήξει, οικονομικά και αγωνιστική, και πίσω από το οποίο βρίσκεται η οικογένεια Σαββίδη.

Ο λόγος; Η διαμάχη Αλέξη Κούγια - Ομάρ Ελ Καντουρί στο ματς της 30ης Σεπτεμβρίου, συνδυασμένη με την αλλαγή ηγεσίας στην ΕΠΟ.

"Δεν είναι τυχαίο που αμέσως μετά το επεισόδιο με τον Ελ Καντουρί και την αντιδικία με την οικογένεια Σαββίδη ανατρέπονται αποφάσεις υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΛ από όργανα της ΕΠΟ και μας επιβάλλονται πρωτοφανείς χρηματικές ποινές για ασήμαντες παραβάσεις", ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Η καταληκτική δε πρόταση του κειμένου ήταν η εξής: "Δυστυχώς για κάποιους εμείς ούτε θυγατρική θα γίνουμε ούτε θα μεταβληθούμε σε σάκο του μποξ".

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.