Η ξεχωριστή φανέλα της ΑΕΛ για τα θύματα της Μάνδρας

Το δράμα των κατοίκων της Μάνδρας συγκινεί όλη την Ελλάδα και η ΑΕΛ θέλησε να στείλει ηχηρό μήνυμα μέσα από τις εμφανίσεις που φόρεσαν οι παίκτες κόντρα στον ΠΑΣ (PHOTO).

Tα σημάδια της φυσικής καταστροφής που ισοπέδωσε την Μάνδρα Αττικής είναι νωπά ακόμα σε όλους τους Έλληνες, με τον αριθμό των θυμάτων να φτάνει στους 23 ως αποτέλεσμα της δολοφονικής πλημμύρας που δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά της.

 

Η ΑΕΛ, αν και έχει έδρα την Λάρισα και απέχει πάρα πολλά χιλιόμετρα από τον τόπο της τραγωδίας, έδειξε πως είναι σαν να βρίσκεται... δίπλα στους ανθρώπους αυτούς, αφού επέλεξε να φορέσει στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα μία πολύ ξεχωριστή φανέλα.

 

Αυτή έγραφε στο μπροστινό μέρος "Μάνδρα, 23 νεκροί, ντροπή", θέλοντας έτσι οι "βυσσινοί" να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα προς κάθε υπεύθυνο για το δράμα που συγκλόνισε όλη τη χώρα και βύθισε στο πένθος τόσες πολλές οικογένειες.

 

Σημειώνεται πως η ΑΕΛ έχει δείξει την ευαισθησία της και στο πρόσφατο παρελθόν αφού πέρυσι ήταν που είχε εμφανιστεί σε αγώνα της φορώντας φανέλες που έγραφαν "Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας" αδιαφορώντας για το πρόστιμο που ήταν να της επιβληθεί από τη διοργανώτρια αρχή (δεν είχε πάρει τη σχετική άδεια για εκείνο το μήνυμα στη φανέλα).

 

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.