Η ΠΑΕ ΑΕΛ για τον... ντοπέ ποδοσφαιριστή

Θέση στην υπόθεση του Έλληνα ποδοσφαιριστή που βρέθηκε ντοπαρισμένος (στο πρώτο δείγμα) πήρε η ΑΕΛ, που... φωτογραφίζει ποιος είναι. Τι λέει για παίκτη που κόπηκε γιατί λόγω περίεργων ευρημάτων.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ για τον... ντοπέ ποδοσφαιριστή

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ως ΠΑΕ ΑΕΛ, δεν αντιλαμβανόμαστε τι εξυπηρετεί η μη δημοσιοποίηση του ονόματος πολύ γνωστού σέντερ φορ περιφερειακής ΠΑΕ που έχει τον ίδιο στόχο μ' εμάς και ο οποίος βρέθηκε θετικός σε χρήση πολύ σκληρού αναβολικού σε παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής της Super League.

Ελπίζουμε ότι το δήθεν πρόβλημα υγείας που του προέκυψε την επομένη της αποκάλυψης, να μην έχουν κάποιοι την πλάνη πως θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία χρήσης κάποιου φαρμάκου, που θα βεβαιώσει κάποιος "ειδικός" γιατρός, για να επιδιωχθεί η απαλλαγή του.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση και τους θέτει όλους προ των ευθυνών τους.

Επιπλέον, η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης πρωτοστάτησαν για να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι αντιντόπινγκ στα πρωταθλήματα Super League και Football League, δεν επιχαίρει γι' αυτή την αποκάλυψη, αλλά επιτέλους πρέπει προπονητές, ποδοσφαιριστές και διοικήσεις να αντιληφθούν πως όλοι οι αγώνες με όλους, πρέπει να γίνονται συμφωνα με τις αρχές του fair play.

Επισημαίνουμε πως ως ΠΑΕ ΑΕΛ από πέρυσι διενεργουμε εσωτερικούς ελέγχους με ειδικές αιματολογικές και ουρολογικές εξετάσεις, ακόμη και για την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών.

Μάλιστα, κατά την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο ματαιώθηκε μεταγραφή ξένου παίκτη λόγω περίεργων ευρημάτων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK