Κούγιας: "Δεν έχω στοιχεία ότι ήταν στημένος ο Ντεγκρά"

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας μίλησε για το επεισόδιο με τον Αργεντινό γκολκίπερ, Ματίας Ντεγκρά, εξηγώντας τους λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση να διακοπεί η συνεργασία της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή.

Κούγιας: "Δεν έχω στοιχεία ότι ήταν στημένος ο Ντεγκρά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στον "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

Για το τι συνέβη: "Πέραν του συνήθους δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο. Μεγαλοποιήθηκε το συμβάν. Τα περί χαστουκιών είναι υπερβολές. Υπήρξε εκνευρισμός και περισσότερο με ενόχλησε η απάθειά του. Ένας ποδοσφαιριστής έχει μικρό διάστημα επαγγελματικής ενασχόλησης. Προετοιμάζεται επαγγελματικά και αμείβεται καλά για να κάνςι το σωστό. Διδάσκεται καθημερινά από τους προπονητές του για το τι πρέπει να κάνει σε κάθε περίπτωση.

Ο προπονητής τον γυμνάζει και γι’ αυτές τις επιστροφές της μπάλας. Όταν είσαι επαγγελματίας και αμείβεσαι, αμείβεσαι για να εκτελείς τις εντολές του προπονητή. Όταν δεν το κάνεις και, όπως φαίνεται από το βίντεο, γίνεται σε μεγάλη διάρκεια είναι λογικό να γίνονται και άλλες σκέψεις".

Για το αν θεωρεί πως είναι "στημένος" ο Ντεγκρά: "Μπορείς να κάνεις σκέψεις πως είναι στημένος, αλλά δεν έχεις στοιχεία. Δεν εννοώ από τον Ηρακλή, αλλά για άλλους λόγους. Είναι ένα ενδεχόμενο κι αυτό. Από εκεί και πέρα, όμως, μπαίνουμε σε μια παραφιλολογία που δεν μπορείς να έχεις τη βεβαιότητα ότι είναι σωστή".

Για τους λόγους της αποχώρησής του: "Είναι και η συμπεριφορά του μετά. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Αφορά εμάς και τους προπονητές. Πήραμε την απόφαση να μην βρεθεί ξανά στα αποδυτήρια".

Για το αν ζήτησε συγγνώμη ο Ντεγκρά: "Γι’ αυτό σας λέω. Ήταν η απάθειά του που με έκανε να εκνευριστώ. Έκανε λες και δεν συνέβη τίποτα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK