Κούγιας: "Έλεγαν ότι είμαι άνθρωπος του Ολυμπιακού"

Ασπίδα προστασίας πάνω από τον... εαυτό του ύψωσε ο Αλέξης Κούγιας μετά το το 1-0 της ΑΕΛ επί του Ολυμπιακού.

Ο Αλέξης Κούγιας άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για τη συμβολή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την αναγέννηση ιστορικών ομάδων όπως η ΑΕΛ και την ανεξάρτητη πορεία του στο χώρο.

Με αφορμή τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο ισχυρός άνδρας των "βυσσινί" δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ:  "Είναι μια πολύ όμορφη βραδιά για μένα και την ομάδα. Αισθάνομαι ευτυχισμένος γιατί σε ένα ποδόσφαιρο που υπάρχουν δύο στρατόπεδα και η συκοφαντία πηγαίνει σύννεφο, η ΑΕΛ έδωσε απαντήσεις. Έλεγαν ότι 'ο Κούγιας είναι άνθρωπος του Ολυμπιακού' και ότι 'η ΑΕΛ θα χάσει εύκολα'. Δώσαμε όμως την απάντηση σε ανθρώπους που δεν έχουν σύστημα αξιών.

Προσωπικά έχω ξοδέψει το σύνολο της περιουσίας μου για να αναστήσω ιστορικές ομάδες, όπως η ΑΕΛ. Η σημερινή νίκη ανήκει στον Αναστασιάδη, στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο που δεν υπάρχει αλλού στον κόσμο. Εδώ στη Λάρισα, την πόλη της αγροτιάς και της τιμιότητας οι άνθρωποι είναι μόνο ΑΕΛ και τίποτε άλλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ΑΕΛ σόκαρε τον Ολυμπιακό στο 92'

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".