Μάντζιος από... Δευτέρα

Δεν είναι δίαιτα, αλλά ο τέταρτος προπονητής της ΑΕΛ σε διάστημα έξι αγωνιστικών εβδομάδων. Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του πρώην τεχνικού του Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά όχι η ανάληψη των καθηκόντων, αφού θ' αρχίσει δουλειά μετά το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μάντζιος από... Δευτέρα
EUROKINISSI

Η... ανακύκλωση προπονητών στον ελληνικό (και όχι μόνο) ποδοσφαιρόκοσμο δεν είναι χθεσινό φαινόμενο. Και το "φύγε 'συ για να 'ρθει ο άλλος" του Αλέξη Κούγια φέρνει στον λαρισινό κάμπο τον Άκη Μάντζιο. Ο οποίος πριν από λίγες ώρες αποχώρησε από τον Απόλλωνα Σμύρνης γιατί δεν έφερε εις πέρας την αποστολή των πρώτων πέντε αγωνιστικών.

Μύλος, δηλαδή...

Πάντως ο 47χρονος προπονητής δεν θα είναι στον πάγκο της ΑΕΛ κόντρα στον ΠΑΟΚ, το Σάββατο στην "Αρένα". Προτιμάται ν' αρχίσει δουλειά από την ερχόμενη Δευτέρα και αφού πρώτα δει αγωνιζόμενη την ομάδα που θ' αναλάβει να κοουτσάρει. Μέχρι τότε ο Ηλίας Φυντάνης θα έχει το κουμάντο. Βδομάδα προσαρμογής λεγόταν αυτό στο στρατό...

Οι "βυσσινί" φιλοξενούν την "ελαφρά ταξιαρχία" στις 18/11. Θ' αντέξει μέχρι τότε ο Μάντζιος;

Όπως και να 'χει, βοηθοί του θα είναι οι Καλαποθαράκος (γυμναστής) και Κάντας (προπονητής τερματοφυλάκων), που παραμένουν στα πόστα τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK