Ο Ναζλίδης υπερασπίζεται τον Μπεργκ

Ο επιθετικός της Λάρισας, Θωμάς Ναζλίδης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Το 10 το κακό" και μίλησε για την ισοπαλία των "βυσσινί" με τον Παναθηναϊκό και την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο Ναζλίδης υπερασπίζεται τον Μπεργκ

Ο επιθετικός της Λάρισας, Θωμάς Ναζλίδης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3και την εκπομπή "Το 10 το κακό" και μίλησε για την ισοπαλία των "βυσσινί" με τον Παναθηναϊκό, απάντησε για τους "δημοσίους υπαλλήλους" που ακούστηκε για τους παίκτες του "τριφυλλιού" και για τη εικόνα της ΑΕΛ με τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Για την έκπληξη του πρωταθλήματος, την Ξάνθη:" Μακάρι να υπάρχουν τέτοιες ομάδες για να δίνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα".

Για τις ομάδες της επαρχίας:" Η Ελλάδα τις έχει ανάγκη. Έχει ανάγκη τον κόσμο από την επαρχία. Αυτές δίνουν διαφορετικό χρώμα στο πρωτάθλημα".

Για τη γεύση που του έχει αφήσει η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:" Πήραμε αυτό που αξίζαμε. Σε κάποια σημεία ήμασταν πιο καλοί, πιο δυνατοί, βγάζοντας περισσότερο πάθος. Πιστεύω ότι ο βαθμός άξιζε και στις δύο ομάδες. Βέβαια, αν έπρεπε να κερδίσει κάποιος αυτή θα ήταν η Λάρισα. Ωστόσο, δε θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού για να πούμε ότι αδικούμαστε από το βαθμό, που είναι για εμάς πολύ σημαντικός κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Τις προηγούμενες αγωνιστικές είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα που δεν τα αξίζαμε. Ο βαθμός που πήραμε είναι σημαντικός για τη συνέχεια".

Για την εικόνα της Λάρισας με τις «μεγάλες» ομάδες:" Σε αυτά τα ματς είμαστε καλοί, αλλά τα παιχνίδια που κάνουν τη διαφορά είναι τα υπόλοιπα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα υπόλοιπα ματς, σε αυτά με αντιπάλους στα μέτρα μας, όπου μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Αυτό είναι το κλειδί για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τα επίσημα παιχνίδια στις αρχές του νέου έτους είναι για εμάς όλη η σεζόν, αφού παίζουμε δύο φορές με τη Βέροια και τον Πλατανιά. Είναι παιχνίδια που θα καθορίσουν τι θα κάνουμε στο μέλλον. Με βάση την εικόνα της ομάδας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Για το αν έχει επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα:" Είναι αυτό που είπα και πριν. Αυτός ο βαθμός είναι καλός κυρίως για την ψυχολογία μας. Είχαμε ανάγκη από ένα καλό αποτέλεσμα και μία εμφάνιση που θα ικανοποιούσε τον κόσμο. Είχαμε πάθος και θέληση και τα δείξαμε. Με τέτοια παιχνίδια θα ενωθούμε όλοι μαζί και θα είμαστε όπως πρέπει. Ο κόσμος της Λάρισας έχει απαιτήσεις από την ομάδα και εμείς κάνουμε τα πάντα για να τον έχουμε ευχαριστημένο. Η εικόνα με τον Παναθηναϊκό, ακόμα και χωρίς τη νίκη, άφησε κάτι πολύ θετικό".

Για τη σύνδεση της ομάδας με την πόλη της Λάρισας:" Η πόλη ζει για την ομάδα. Όπου κι αν πας η πρώτη κουβέντα είναι η ομάδα. Η ζωή του κόσμου επηρεάζεται από την ομάδα. Μου αρέσει που η ΑΕΛ είναι στην καθημερινότητα των πολιτών. Είναι δίκοπο μαχαίρι, αλλά είναι και υγεία, όσο είναι στα όρια που πρέπει. Βλέπεις μία πόλη που ενδιαφέρεται και για αυτό έχεις έναν επιπλέον λόγο για να είσαι όπως πρέπει και να τους ικανοποιήσεις".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και το αν κάποιοι παίκτες του συμπεριφέρονται ως δημόσιοι υπάλληλοι, όπως κατηγορούνται:" Στο παιχνίδι δεν είχα στο νου μου το πως ήταν ο Παναθηναϊκός και δε θέλω να μιλήσω για συναδέλφους. Για να είναι ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη θέση κάτι τρέχει. Είναι μία τεράστια ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές είναι άξιοι να βρίσκονται εκεί. Αν μπορούσαν να είναι εκεί καλύτεροι ή χειρότεροι είναι άλλη κουβέντα. Πάντως, μέσα στο παιχνίδι νιώσαμε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τον Παναθηναϊκό. Βέβαια και με τον Ολυμπιακό ήμασταν καλύτεροι. Ούτε εκεί φυσικά είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Για να είναι κάποιος άλλος κακός, πρέπει να είσαι εσύ καλός. Ο Μπεργκ είναι ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Να πούμε δηλαδή ότι ο Μπεργκ είναι δημόσιος υπάλληλος; Μην γκρεμίζουμε τα πάντα. Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον πολύ καλό προπονητή, ο οποίος θα κάνει αυτό που πρέπει και η ομάδα θα βρει το δρόμο της".

Για το πρωτάθλημα:" Στην αρχή της σεζόν είχαμε την αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα διεκδικούσαν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός ξέφυγε στη βαθμολογία, λόγω της εικόνας των άλλων ομάδων που δεν έχουν καταφέρει να δείξουν ότι πάνε για το πρωτάθλημα. Επίσης, ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός, έχει τη στόφα του πρωταθλητή και παίρνει τα παιχνίδια. Για μένα είναι το φαβορί. Μακάρι οι υπόλοιπες ομάδες να είναι ανταγωνιστικές για να γυρίσει και ο κόσμος στα γήπεδα, διότι η εικόνα στις εξέδρες δεν είναι αυτή που πρέπει".

Για την ομάδα του εξωτερικού που υποστηρίζει:" Την Μπαρτσελονα και λατρεύω τον Μέσι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK