Πέρασε της ΑΕΛ, καμία τιμωρία για τις φανέλες για τους πρόσφυγες

Στο σκαμνί η Λάρισα αλλά μόνο για άναμμα πυρσών στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Λάρισα κλήθηκε σε απολογία από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό όχι όμως για το μήνυμα που είχε στις φανέλες της στις οποίες αναγράφονταν "τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας".

Οι "βυσσινί" θα καθίσουν στο σκαμνί την Πέμπτη 22/12 (15:00) για άναμμα πυρσών χωρίς ρίψη στον αγωνιστικό χώρο για το οποίο μάλιστα είναι υπότροποι και κινδυνεύουν με πρόστιμο.

Η Λάρισα είχε ζητήσει άδεια από την Λίγκα που της απάντησε ότι πολιτικό μήνυμα σε εμφανίσεις δεν προβλέπεται στον κανονισμό. Της αντιπρότεινε μάλιστα, είτε να φορέσει φανέλες με το συγκεκριμένο μήνυμα πάνω από τις εμφανίσεις, είτε να το γράψει σε πανό στην είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο.

Τιμωρία για πολιτικό μήνυμα δεν προβλέπεται ούτε στον πειθαρχικό κώδικα, ούτε στον κανονισμό αγώνων ποδοσφαίρου. Μόνο στον κανονισμό στολών της Super League γίνεται λόγος για προειδοποίηση, επίπληξη, πρόστιμο μέχρι 2.000 ευρώ "σε περίπτωση παραβίασης των όρων της παρούσας και εφ’ όσον δεν προβλέπεται συγκεκριμένη ποινή από τον ΚΑΠ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK