Στα "βυσσινί" ο Ποτουρίδης

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με τους "βυσσινί".

Στα "βυσσινί" ο Ποτουρίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Γιάννης Ποτουρίδης βρέθηκε πολύ κοντά στον Άρη, αλλά τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ. Οι "βυσσινί" ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Τρίτης (30/08) την επίτευξη συμφωνίας με τον 24χρονο άσο, ο οποίος πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών,

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη συμφωνία υπογραφής για 3 χρόνια με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ποτουρίδη.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης σήμερα το πρωί πέρασε εργομετρικές εξετάσεις, βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και θα υπογράψει αύριο το βράδυ με την άφιξη στη Λάρισα του κ. Αλέξη Κούγια.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗ

Ο Γιάννης Ποτουρίδης είναι 24 ετών (27/2/1992), αριστερός κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,83 και η πρώτη του ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν ο Ολυμπιακός στον οποίο παρέμεινε έως το 2012 πραγματοποιώντας 11 εμφανίσεις και με 1 παρουσία στο Champions League. To 2012-13 αγωνίστηκε με τον Πλατανιά Χανίων. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Serie B με την Ιταλική Novara κι επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανθρακικού την τελευταία 2ετία. Έχει συνολικά 89 συμμετοχές στη Super League και 13 στο Κύπελλο Ελλάδας ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας με τις ομάδες U21, U19 και U17.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το πάρε δώσε στη Super League

News 24/7

24MEDIA NETWORK