Από το Άνφιλντ στη Λιβαδειά το νέο απόκτημα των Βοιωτών

Ενίσχυση λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου (όσον αφορά στις περιπτώσεις ελευθέρων παικτών) για τον Λεβαδειακό, με την απόκτηση του Τόνι Μπρίτο Σίλβα

Από το Άνφιλντ στη Λιβαδειά το νέο απόκτημα των Βοιωτών

Το βιογραφικό του παίκτη, όπως θα δείτε και στην ανακοίνωση του Λεβαδειακού, είναι αξιόλογο, αφού έχει παραστάσεις από μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, όπως η Λίβερπουλ, η Τσέλσι και η Μπενφίκα: " Ακόμη μία μεταγραφή για την ομάδα μας, καθώς αργά χθες το βράδυ ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Toni Brito e Silva.

Ο γεννημένος στις 15/9/1993 στη Γουϊνέα – Μπισάου (και κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου) μεσοεπιθετικός είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ έχει αγωνιστεί και στις εθνικές U17 και U18 της Πορτογαλίας.

Με συμμετοχές στις ομάδες Νέων των Μπενφίκα, Τσέλσι και Λίβερπουλ, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους "κόκκινους" τo 2011, ωστόσο δόθηκε δανεικός στη Νορθάμπτον.

Στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Μπάρνσλεϊ και αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ντάγκεναμ.

Τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε με επιτυχία στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 42 συμμετοχές και 8 γκολ.

Κατόπιν αγωνίστηκε στην Σανλιούρφα, στην Τουρκία, ενώ τελευταία του ομάδα πριν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων με την ομάδα μας, ήταν η Ουνιάο Μαδέιρα, όπου την περσινή σεζόν είχε 14 συμμετοχές και 3 γκολ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK