"Ερωτευμένος" με Λεβαδειακό και... Κομπότη ο Επασί!

Ο Ντεβί Επασί μίλησε σε γαλλική ιστοσελίδα για την εμπειρία του στον Λεβαδειακό και την εξαιρετική σχέση που έχει με τον Γιάννη Κομπότη! Τα λόγια του Γάλλου τερματοφύλακα στάζουν... μέλι!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
epasi EUROKINISSI

Μετά την εμπειρία του από τις μικρές κατηγορίες της Γαλλίας και το σύντομο πέρασμα από την Ισπανία, ο 23χρονος άσος αποφάσισε να υπογράψει στην Super League Σουρωτή και τον Λεβαδειακό.

Λίγους μήνες αργότερα ο Επασί μίλησε στην ιστοσελίδα footballski.fr για την καριέρα και την εμπειρία του από τη χώρα μας. Σε αντίθεση με παίκτες, όπως ο Καπό, που μίλησαν με τα... χειρότερα λόγια, ο 23χρονος πορτιέρε αποθέωσε Κομπότη και κλίμα στην ομάδα.

"Στόχος μου ήταν να φύγω από την Γαλλία και να ανακαλύψω κάτι διαφορετικό. Ο προπονητής στην Επινάλ μου ζήτησε να μείνω, όμως του απάντησα με ειλικρίνεια πως περιμένω κάποια πρόταση και τότε θα του απαντήσω. Ήρθα στην Ελλάδα που ήδη έκαναν προπονήσεις. Πήγα στην Τουρκία και δοκιμάστηκα. Κατά την επιστροφή μου υπέγραψα τελικά στον Λεβαδειακό", είπε αρχικά.

Για το αν έπαιξε ρόλο ο Ανιγκό στη μεταγραφή του, είπε: "Όχι, δεν έπαιξε κανένα ρόλο στη μεταγραφή μου γιατί δεν με ήξερε! Μέσω του μάνατζερ μου ήρθε η ευκαιρία. Επικοινώνησε με τον Λεβαδειακό και ο Ανιγκό εμπιστεύτηκε τον ατζέντη μου, χωρίς να ξέρει σε τι επίπεδο βρισκόμουν. Πήρε το ρίσκο και τώρα αισθάνομαι επιτυχημένος".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το... κακό όνομα που έχει ο σύλλογος στο εξωτερικό, σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, λόγω των δηλώσεων του Καπό.

"Όταν αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα, έκανα έρευνα για το κλαμπ και τον πρόεδρο. Σίγουρα αυτά που διάβασα δεν ήταν θετικά, όμως, ευτυχώς, από όταν ήρθα ανακάλυψα πως ήταν όλα λάθος και ανακριβή! Τα πάντα είναι ομαλά, ακόμα και ο πρόεδρος! Δεν ξέρω τι συνέβη στο παρελθόν, όμως με το που έφτασα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα".

Για την ιστορία με τον Καπό είπε:

"Ήταν η δική του εμπειρία, όπως την βίωσε αυτός. Δεν ζούμε όλοι τα ίδια. Στον σύλλογο με καλωσόρισαν και μου έδωσαν μία ευκαιρία να παίξω και γι' αυτό είμαι ευγνώμων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK