Μάντζιος: "Τρία σουτ, τρία γκολ ο Παναθηναϊκός"

Ο Άκης Μάντζιος υποστήριξε πως ο Λεβαδειακός δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα κόντρα στον Παναθηναϊκό από την στιγμή που το σκορ ήταν ήδη 3-0 στο 19ο λεπτό.

Μάντζιος: "Τρία σουτ, τρία γκολ ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ξέσπασε στον Λεβαδειακό (3-0) και καθάρισε το ματς στα πρώτα 19 λεπτά, με σκόρερ τους Νάνο, Νίκο Καρέλη και Αμπντούλ Ατζαγκούν.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των Βοιωτών, Άκης Μάντζιος τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορούσε να αντιδράσει, από την στιγμή που έμεινε από τόσο νωρίς με τρία γκολ πίσω στο σκορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Νομίζω δεν έχουμε να πούμε πολλά. Αυτό που θέλαμε να παρουσιάσουμε και να βάλουμε δύσκολα εκμεταλλευόμενοι την πίεση του Παναθηναϊκού τελείωσε πολύ γρήγορα όταν στα τρία σουτ έβαλε τρία γκολ. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, η εικόνα της ομάδας μας ήταν καλύτερη αλλά δεν είχαμε την ψευδαίσθηση ότι θα μπορέσουμε να γυρίσουμε το ματς. Θα μπορούσαμε όμως να έχουμε βάλει ένα γκολ.

Αφήνουμε το ματς αυτό γρήγορα πίσω καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι και έχουμε και κάποια προβλήματα τραυματισμών οπότε η δουλειά μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και φυσικά αυτό συμβαίνει και όταν η ετοιμότητα των παικτών δεν είναι στα 100% και βγάζοντας κάποιους τραυματισμούς γίνεται ακόμα πιο δύσκολη".

Θεωρείτε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πιο τυχερός δηλαδή και κέρδισε;

"Δεν είναι θέμα τύχης, ήταν καλύτερος, απλά τα τρία σουτ που έκανε μπήκαν γκολ. Δεν είναι θέμα τύχης είναι και ικανότητας και όταν είναι είναι 3-0 στο 19 πολύ δύσκολο".

Πιστεύατε ότι μετά το μας της Νέας Σμύρνης θα διεκδικούσατε κάτι καλύτερο;

"Εγώ το είπα ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Θα έβρισκε τον τρόπο να αντιδράσει. Είναι άλλο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και άλλο το σημερινό".

Διαβάστε ακόμα:

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK