Ανακοινώθηκε ο Βύντρα από τη Λεβάντε

Με αστραπιαίες κινήσεις η Λεβάντε απέκτησε τον Λουκά Βύντρα, μόλις μια ημέρα μετά την αποδέσμευση του από τον Παναθηναϊκό και αφού νωρίτερα είχαν οργιάσει οι φήμες ότι κλείνει στον Ολυμπιακό.

Ο Βύντρα θα φτάσει στην Ισπανία το μεσημέρι της Πέμπτης (31/01) με τους ανθρώπους της Λεβάντε να είναι έτοιμοι να τον υποδεχθούν. Στη συνέχεια ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

Η απόκτηση του Βύντρα από τη Λεβάντε είναι η δεύτερη Έλληνα αμυντικού για τον ισπανικό σύλλογο, καθώς στην ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν αγωνίζεται ήδη ο Νίκος Καράμπελας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βύντρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League, εκεί δηλαδή όπου η Λεβάντε θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για τη φάση των "32". Ο λόγος είναι ότι ο Βύντρα αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!