Η συζήτηση με τον Τσάρλυ

O Tσάρλυ συνομίλησε με τους αναγνώστες του Contra.gr για την επιμονή της ΕΠΟ στους βοηθούς, τις πιθανότητες παραμονής του Ρομπέρτο, τα ονόματα που ακούγονται για μεταγραφές, τις περιπτώσεις Μπαρτζώκα και Μπουρούση στον Παναθηναϊκό, τη Λέστερ και όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Η συζήτηση με τον Τσάρλυ
13:29
Καλησπέρα. Σε λίγη ώρα ο Τσάρλυ θα αρχίσει τη live συζήτηση. Στείλτε τις ερωτήσεις σας.
13:48
Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι. Ξεκινάμε τη συζήτησή μας για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, κι όχι μόνο.
13:49
theo : kalnmera.kserei kaneis giati h EPO allakse tous boh8ous tou sidhropoulou?
13:50
Ο κύριος λόγος είναι πως ήθελε να δείξει αφοσίωσή της σε αυτούς που την στηρίζουν.
13:52
Νικόλας : Ποια είναι η θέση σου για την στάση της ΕΠΟ;
13:52
Θεωρώ πως η στάση της ΕΠΟ είναι προβοκατόρικη.
13:55
panos : Τελικά είναι ξεκάθαρο τι είχε συμφωνηθεί για τους επόπτες .. ή είναι ο λόγος του ενός κόντρα στον λόγο του άλλου?
13:55
Όταν έγινε η συμφωνία και τελικά βρέθηκε η Σολομώντια λύση με Σιδηρόπουλο, παντού διαβάζαμε, με τους βοηθούς του. Είναι κάτι που το ορίζει και η κοινή λογική.
13:58
Δημητρης : Το ξερω οτι δεν εισαι μαντης,αλλα πως το βλεπεις,θα καταφερουν να κανουν τελικο κυπελλου? Αν οχι,εχει δικαιο ο ΠΑΟΚ να ζηταει αρση της τιμωριας του (που αφορα τον 2ο ημιτελικο στο Καραισκακης)?
13:58
Η λογική λέει πως θα πιεστεί η ΕΠΟ να αλλάξει τους βοηθούς και θα γίνει.
14:01
upc 13 : καλησπερα τσαρλυ !! Πιστευεις οτι θα γινει η ανακαινηση της λεωφορου η' απλα ονειρευομαστε?
14:03
Που να ξέρω; Η παρουσίαση είναι εύκολη. Περιμένουμε να αρχίσουν τα έργα. Πάντως, εγκλωβίζει τον Παναθηναϊκό ένα μικρό γήπεδο. Η συγκεκριμένη διοίκηση αυτό μπορεί να πετύχει, ας το κάνει. Δεν το γράφω αρνητικά.
14:05
theo : prognwstika gia ta play off??(an ksekinhsoun pote!!)
14:05
Τι προγνωστικά να κάνεις σε αυτό το περιβάλλον; Περιμένω να δω πιο μαζεμένο τον ΠΑΟΚ, με τον Ιβιτς
14:08
phil : ένα έχει σημασία ρε τσάρλυ.. θα γυρίσει ο μιραλας στον ολυμπιακό?
14:08
Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο. Μακάρι, γιατί είναι παικτάρα. Είναι δύσκολο να πειστεί η γυναίκα του.
14:11
Panos : Καλησπερα Τσαρλι. Τι γνωμη έχεις για τον Leo Matos στον οποιο είναι κοντα ο ΠΑΟΚ?
14:11
Πολύ καλή μεταγραφή. Έχει περάσει στα ψιλά, όπως του Σιμόες, πέρυσι. Γρήγορο επιθετικό μπακ, θα κάνει διαφορά.
14:16
redondo : Γεια σου τσαρλυ. Μπορεις να μου πεις ποιοι παικτες απο ελληνικο πρωταθλημα θα μπορουσαν να ανεβασουν επιπεδο την αεκ (που να μπορει να τους αποκτησει)?
14:16
Δεν μπορώ τώρα να σου κάνω λίστα. Πάντως, μία καλή περίπτωση είναι ο Σαλίνο, που μένει ελεύθερος. Κάνεις χτύπημα στον Ολυμπιακό και παίρνεις ποδοσφαιριστή που παίζει σε 3 θέσεις.
14:18
ΝΙΚΟΣ : ΠΩΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ;;;
14:20
Καλός προπονητής. Δεν τον βλέπω να έρχεται γιατί δεν θα τον "σήκωνε" το περιβάλλον. Με την πορεία του στην Κούμπαν εξασφάλισε το μέλλον του και για πολλά χρόνια θα βρίσκει συμβόλαια σε ομάδες της Ευρωλίγκας. Καθιερώθηκε στο τοπ επίπεδο.
14:22
Βαγγέλης : Καλησπέρα Τσάρλυ, τελικά νομίζεις η Λέστερ θα ξεπουλήσει τώρα με το hype που έχουν οι παίχτες της; Κι αν ναι. καλά θα κάνει;
14:23
Έναν κορμό θα πρέπει να τον κρατήσει, άλλωστε τα έσοδα, είναι πολλά. Τώρα για καριέρα στο πιο υψηλό επίπεδο, νομίζω ο πιο έτοιμος είναι ο Καντέ. Για μένα, στο 4-3-3 της Ρεάλ, έχει έτοιμη θέση (αυτή του Κασεμίρο). Παίρνει κατευθείαν φανέλα βασικού και κάνει τη διαφορά.
14:24
antiferrarikos : καλησπερα Τσαρλυ παιζει ακομη του Μοντολιβο για τον Παναθηναικο οπως εχει γραφτει και οτι τον θελει ο Στραματσονι;
14:25
Ο Μοντολίβο είναι ενεργός. Οπότε μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο.
14:27
τακης : γειά οσυ Τσάρλυ, υπάρχει περίπτωση να δούμε (αν δούμε) τελικό χωρίς διεθνείς;
14:28
Όλα είναι πιθανά σε αυτό το άρρωστο περιβάλλον. Η λογική λέει πως θα κάνει πίσω η ΕΠΟ από τις πιέσεις και θα διεξαχθεί την Κυριακή. Όμως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
14:30
χριστοφορος : Για γκομεζ και ολυμπιακό που ακούστηκε ξέρεις τίποτα;
τασος 7 : ο χολεμπας θα επιστρεψει στον θρυλο αγαπητε τσαρλυ?
14:30
Ο Γκομεζ είναι βαρύς φορ, καθαρός γκολτζής, αν έρθει στην Ελλάδα, θα εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο Ολυμπιακός βάζει εύκολα την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, κερδίζει πολλά στημένα και θα σημειώσει πολλά γκολ. Θεωρώ δύσκολο να πάει σε στράικερ, καθώς έχει επενδύσει στον Ιντέγε, έδωσε 6 εκατομμύρια ευρώ και με την σεζόν που έκανε δύσκολα να βρει μεγαλύτερη πρόταση. Για Χολέμπας είναι νωρίς ακόμα.
14:35
mhtsos21 : τσαρλυ κατι ακουστηκε για ΑΕΚ και ντουντα. Υπαρχουν πιθανοτητες να γινει κατι τετοιο πως το βλεπεις?
14:35
Η ΑΕΚ χτίζεται και χρειάζεται έναν άνθρωπό να βάλει σωστά θεμέλια, να δημιουργήσει ομάδα και να μην σκορπώνται τα λεφτά. Είναι σημαντικό για να βρει τον δρόμο της να διαχειριστεί το μπάτζετ, ένας άνθρωπός με εμπειρίας και ικανότητα να δημιουργήσει ομάδα. Λογικό να πηγαίνουν σαν πρώτη επιλογή στην ασφαλή λύση Ιβκοβιτς.
14:37
Σπυρος : Για σενα το μονο προβλημα ειναι η ΕΠΟ?Σε ποια αλλη χωρα ο υπουργος επεμβαινει ωμα?Δηλαδη τι θα αλλαζε αν ειχε αλλους βοηθους ο διαιτητης? Διεθνεις ειναι κ αυτοι
14:40
Αφού δεν θα άλλαζε, γιατί τους άλλαξαν;
14:41
βασιλης : ενα σχολιο για τον τελικο του τσαμπιονς λιγκ,τι περιμενεις οτι θα δουμε?
14:42
Κλειστό ματς. Η Ρεάλ δεν παίζει το επιθετικό ποδόσφαιρο της Μπαγερν και της Μπαρτσελόνα. Δεν θα πάει να "σκοτώσει" με επιθετικό παιχνίδι την Ατλέτικο. Ο Ζιντάν δείχνει ως προπονητής να σκέφτεται συντηρητικά το ποδόσφαιρο, θα ψάξει και αυτός χώρους, γεγονός που πιθανότατα να μπερδέψει την Ατλετικο. Έχουμε χρόνο θα τα πούμε και θα τα γράψουμε αναλυτικά.
14:45
Αντωνης - Ικαρια : Γεια σου Τσαρλυ για Βελλιο στον ΠΑΟ εχεις καποια πληροφορηση ? Επισης με Μπεργκ το βλεπεις να γινεται, θα μεινει? Ευχαριστω.
14:46
Έχει υψηλές απαιτήσεις ο Ηρακλής. Πιο πιθανό είναι να βρει άκρη με την Μαιντς ο μανατζερ του, που έχει καλές σχέσεις και έχει κάνει και άλλες δουλειές. Ο Μπεργκ έχει συμβόλαιο, οπότε αυτήν την στιγμή παραμένει κανονικά. Αν τώρα το Euro αλλάξει τα δεδομένα θα το δούμε.
14:49
Θοδωρης : 4η θεση σιτυ ή γιουναϊντεντ?
14:50
Αν κερδίσει τη Γουεστ Χαμ την Τρίτη η Γιουνάιτεντ τότε θα τερματίσει αυτή τέταρτη. Πλάκα, πλάκα ο Φαν Χάαλ πάει στο τέλος να σώσει τη χρονιά. Γιατί αν πάρει Κύπελλο και 4η θέση, θα μπορεί ο ίδιος να ισχυριστεί πως δεν απέτυχε.
14:51
Cristos : Τι γνώμη έχεις για Βελοσο; πόσες πιθανότητες δίνεις να μείνει ο Ρομπέρτο;
14:52
Είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να παραμείνει ο Ρομπέρτο. Όσον αφορά στον Μιγκέλ Βελόσο είναι καλό κλασικο 6άρι. Έμπειρος, ξέρει καλά την θεση.

14:56
Thodoris : Καλησπερα φίλε.Πως βλεπεις τον Μπερμπατοφ για τα πλέι οφ και την γενικη εικονα του Π.Α.Ο.Κ. με Ιβιτς?
14:57
Το έγραψα και παραπάνω, περιμένω πολύ πιο "σουλουπωμένο" τον ΠΑΟΚ με Ίβιτς. Για τον Μπερμπάτοφ, κάθισε να δούμε πρώτα την κατάσταση του. Άθλια η διαχείριση συνολικά από τον Τούντορ, σαν να μην κατάλαβε τι παίκτη του φέρανε και πόσο σημαντική για το πρεστίζ του συλλόγου ήταν η συγκεκριμένη μεταγραφή.
14:59
Σωτος : Καλησπερα Τσαρλυ θεωρεις οτι κανει ο Στραματσιονι για τον Παναθηναικο η θα επρεπε να γινει αλλαγη την τεχνικη ηγεσια οσο ειναι ακομα νωρις;;
14:59
Το έχω γράψει αρκετές φορές. Τον θεωρώ κακό και επικίνδυνο προπονητή. Παίρνει εύκολα σημαντικές αποφάσεις, χωρίς να σκέφτεται το κόστος.
15:03
Edwart : Poios nomizeis oti einai o logos pu o kala8hs paizei kalutera?
15:03
Κάτσε να έρθουν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για να έχουμε σίγουρη άποψη. Από εκεί και πέρα ο Καλάθης κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο και "πληρώνει" το γεγονός πως στον αρχικό σχεδιασμό δεν υπήρχε κάποιος γκαρντ να βάλει την μπάλα στο καλάθι, αλλά και 5άρι να παίζει καλά το πικ έν ρολ.

15:09
machado7 : ποση τυχη δινεις στην Λιβερπουλ να παρει το γιουροπα απο τηην σεβιλλη;
15:11
Τελικός είναι. Η Σεβίλλη έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενα τρόπαια και έχει πετύχει κάτι συγκλονιστικό. 12 στις 12 προκρίσεις σε νοκ άουτ αναμετρήσεις. Αν βάλουμε και τους 2 τελικούς έχει αποκλείσει 14 αντιπάλους σερί σε απευθείας μάχες.  έβαια η Λίβερπουλ έχει φανέλα και στα σημαντικά παιχνίδια της Ευρώπης, όποιοι παίκτες και να τη φοράνε μεταμορφώνονται. Είναι σίγουρα ο μεγαλύτερος τελικός από την στιγμή που καθιερώθηκε το Europa League σε αυτήν την μορφή.
15:11
Σωτηρης-Μεγαρα : ποσο επιπεδο θα αλλαξει ο Παναθηναικος με τον Ζιλμπερτο τεχνικο διευθυντη και με την νεα Λεωφορο;
15:12
Η ομάδα αλλάζει επίπεδο μέσω των μεταγραφών. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζουν οι στόχοι που μπορεί να πετύχει το ρόστερ, αλλά κι η δουλειά που γίνεται καθημερινά στο γήπεδο.
15:16
Βασιλης : Να κρατηση Ερνανι ο ΟΣΦΠ ? Βγαζει ματια εδω και μηνες

15:17
Έλα μωρέ που βγάζει μάτια! Απλά δεν υπάρχει ένταση στα παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών. Βγάζει μάτια όπως έβγαζε κάθε χρόνο ο Φετφατζίδης αυτήν την εποχή. Ο Ερνάνι έδειξε πως δεν έχει μάθει σωστά το ποδόσφαιρο, μου θυμίζει τον Σιμπνιέφσκι στη συμπεριφορά του στο γήπεδο.
15:19
lincoln : Γεια σου Τσαρλυ.Πιστευεις οτι ο Μου με αυτο το ροστερ μπορει να ξαναφερει την Γιουναιτεντ σε τοπ επιπεδο η' θα χρειαστουν αλλαγες εκ βαθρων?
15:19
Εννοείται πως αν τελικά έρθει ο Μουρίνιο σε συμφωνία με την Γιουνάιτεντ θα έχει το δικαίωμα να κάνει και αυτός μεταγραφές. Χρειάζεται τοπ κλας παίκτες η Γιουνάιτεντ.
15:20
Δημητρης : καλησπέρα Τσάρλυ, τι μεταγραφές πιστεύεις οτι χρειάζεται το καλοκαίρι ο παναθηναικός για να ανέβει επίπεδο δεδομένου της παραμονής του μπεργκ

15:21
Καινούργια αμυντική 4άδα και μία χαφάρα δίπλα στον Ζέκα.
15:22
Χρήστος Κονης : Γιατί λέμε επιτυχημένο τον Κλοπ ενώ στην Αγγλία δεν έκανε τίποτα παραπάνω από τον Ροτζερς ? Η γνώμη σας ?
15:22
Κατάφερε να πάει τη Λίβερπουλ σε δύο τελικούς μέσα σε λίγους μήνες.
15:24
Νικος β. : Τσαρλυ λες να δουμε μπουρουση αντι ραντουλιτσα του χρονου?τι θα ελεγες για αυτο?
15:25
Πιθανή και σωστή κίνηση. Η πόρτα για τον Μπουρούση στον Παναθηναϊκό άνοιξε διάπλατα στο 3ο παιχνίδι με την Λαμποράλ.
15:28
oSo21 : Τι γνωμη εχεις για τη διεξαγωγη των πλει οφ τα τελευταια χρονια? Οποιοι το σκεφτηκαν πρεπει να βρηκαν το πιο βαρετο συστημα που υπαρχει ανα το κοσμο.
15:29
Άδικο και χωρίς λογική. Τέσσερις ομάδες να έχουν αγώνες μέχρι τις αρχές Ιουνίου ή στην καλύτερη περίπτωση τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου και οι υπόλοιπες 14 να τελειώνουν τη σεζόν από τα τέλη του Απρίλη. Δεν υπάρχει σε καμία χώρα.
15:30
βασιλης : πως βλέπεις του χρόνου την premier league θα μπορέσει η φιλοσοφία του κόντε να ταιριάξει στην τσελσι ?
15:31
Θα αποδειχτεί στην πράξη. Λογικά θα προσπαθήσει να χτίσει την Τσέλσι με τακτική τριών στόπερ. Θέλει το χρόνο του και τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές.
15:32
Letomadness : Γεια σου Τσαρλυ.Καλα η ΕΠΟ παει να τιναξει στον αέρα τα play-off? Τι θελουν τελως παντων απο ολους εμας(φιλαθλους,δημοσιογραφους κτλ.) αυτοι οι ανθρωποι (ΕΠΟ,Κοντονης). Ωρες ωρες νομιζεις οτι παιδακια κανουνε κουμαντο στο ποδοσφαιρο...
15:33
Νομίζουν ότι ανήκει σε αυτούς το πιο λαοφιλές άθλημα.
15:35
Κάπου εδώ ολοκληρώνουμε τη συζήτησή μας. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα. Συγγνώμη σε όσους δεν πρόλαβα να απαντήσω. Ήταν πάρα πολλές οι ερωτήσεις. Καλή συνέχεια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK