Μπαράλ: "Οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές..."

Η τοποθέτηση του αθλητικού διευθυντή της Λα Κορούνια, Ρίτσαρντ Μπαράλ για το θέμα του Λούκας Πέρεθ και τις επαφές με τον ΠΑΟΚ.

Μπαράλ: "Οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές..."

Η Λα Κορούνια ως γνωστόν επιθυμεί την παραμονή του Λούκας Πέρεθ αλλά δεν μπορεί να δώσει 2.5 εκ. ευρώ για να αποκτηθεί ο παίκτης από τον ΠΑΟΚ. Για διάφορα θέματα της ισπανικής ομάδας μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Λα Κορούνια, Ρίτσαρντ Μπαράλ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λούκας. Συγκεκριμένα τόνισε πως " οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ είναι σκληρές και μελετώνται όλα τα ενδεχόμενα. Η ελληνική ομάδα άλλαξε τεχνικό διευθυντή αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για το θέμα του Λούκας".

"Μόνο φήμες ως τώρα για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό..."

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Γκιγέρμο Οτσόα δίχως όμως να προκύπτει μέχρι τώρα κάτι... νέο στα όσα γράφουν στο εξωτερικό. Για το συγκεκριμένο τερματοφύλακα στην ιστοσελίδα fanbolero.com αναφέρονται οι περιπτώσεις της Μάλαγα, της Λίβερπουλ, της Μπεσίκτας αλλά και το ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα. Οσον αυτό το τελευταίο όμως υπογραμμίζεται πως "ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός παρακολουθούν τον Οτσόα αλλά αυτό μέχρι στιγμής είναι μόνο φήμες".

Σάρι για Νάπολι....

Στην Ιταλία είχαν εμπλέξει τον ΠΑΟΚ στην περίπτωση του τεχνικού, Μαουρίτσιο Σάρι ωστόσο σύμφωνα με την ιστοσελίδα tuttonapoli.net η Νάπολι έχει επαφές μαζί του έτσι ώστε να υπάρξει... deal και να κάτσει εκείνος στον πάγκο της συγκεκριμένης ομάδας. "Η Νάπολι έχει επικεντρωθεί στον Μαουρίτσιο Σάρι ο οποίος δείπνησε με τον πρόεδρο της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις. Ο Σάρι έχει ρίζες από την Νάπολι", αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

"Υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ ο Τούντορ"

Aναφορά στον πρώην προπονητή της Χάιντουκ, Ιγκόρ Τούντορ έχει η ιστοσελίδα, direktno.hr. Συγκεκριμένα γράφει πως "είναι υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο Τούντορ είναι ένας από τους τρεις υποψήφιους στον ΠΑΟΚ και φαβορί για τον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Μαουρίτσιο Σάρι". Φυσικά αυτό που αναφέρεται περί Σάρι δεν ισχύει για τον "Δικέφαλο" αφού αυτός οδεύει προς την Νάπολι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK