Με απώτερο στόχο την αποφυγή του Grexit το ΔΣ της Λίγκας

Ιδιαίτερη σημασία έχει το διοικητικό συμβούλιο της Superleague που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη στα γραφεία του συνεταιρισμού.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθούν οι προτάσεις των 11 για τη διαιτησία και την περαιτέρω πρόοδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με στόχο να αλλάξει το σημερινό status quo και η ουσιαστικά ευθύνη για την απόδοση των ρεφ να περάσει στη Λίγκα.

Μ' αυτόν τον τρόπο οι 11 πιστεύουν ότι μπορούν να συμβάλλουν και στην εκτόνωση της έντασης μεταξύ του Υπουργείου και της ΕΠΟ και να αποφευχθεί το Grexit που έτσι και αλλιώς δεν συμφέρει.

Σε περίπτωση που οι 16 ομάδες καταλήξουν σε μία κοινή δέσμη μέτρων-προτάσεων, αυτή θα τεθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες στα υπόψιν του Σταύρου Κοντονή ο οποίος με τη σειρά του έχει εκφραστεί υπέρ των αλλαγών.

Στο τραπέζι τέλος δεν αποκλείεται να πέσουν και συγκεκριμένα ονόματα για τη θέση του αρχιδιαιτητή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αναλυτικά

1/ Αναδιανομή τηλεοπτικών εσόδων.

2/ Υποβολή εισήγησης προς την ΕΠΟ αναφορικά με τη διαιτησία.

3/ Αναδιάρθρωση του συστήματος διοίκησης και λειτουργίας της Super League.

4/ Ενημέρωση επί των αποτελεσμάτων της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ανεύρεση συμβούλου εκμετάλλευσης εμπορικών – χορηγικών – διαφημιστικών δικαιωμάτων της Super League.

5/ Διάφορα

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...