Με ποια αγωνιστική αρχίζει η σεζόν της Super League

Το πρωτάθλημα μπορεί να αρχίσει αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο με ποιους αγώνες;

Με ποια αγωνιστική αρχίζει η σεζόν της Super League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ώρα που όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην έναρξη της σεζόν από το προσεχές Σαββατοκύριακο, αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό επισήμως είναι με ποιους αγώνες θα αρχίσει το πρωτάθλημα.

Με βάση το καλεντάρι που είχε καταρτιστεί στην κλήρωση της 18ης Ιουλίου, στις 10-11 Σεπτεμβρίου θα διεξαγόταν η 3η αγωνιστική της Super League.

Αυτή είναι και η επιθυμία της "NOVA", ώστε να μην διαταραχθεί περαιτέρω το φετινό πρόγραμμα της κατηγορίας, προσθέτοντας τις δύο πρώτες αγωνιστικές ως εμβόλιμες με την πρώτη ευκαιρία.

Οι σύλλογοι, όμως, επιθυμούν να μην διαφοροποιηθεί η σειρά των πρώτων αγώνων και η σεζόν να αρχίσει με το πρόγραμμα της πρεμιέρας.

Μία τέτοια εξέλιξη βρίσκει αντίθετη τη συνδρομητική πλατφόρμα, η οποία θα διεκδικήσει αποζημίωση ύψους 5.600.000 ευρώ για τα δύο "κενά" Σαββατοκύριακα που δεν είχαμε πρωτάθλημα, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά της.

Σε κάθε περίπτωση, η Super League δεν έχει καταλήξει ακόμα επίσημα σε κάποια απόφαση, ενώ δεν έχει αρθεί ακόμα και η υπουργική απόφαση περί αναβολής.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης

Πλατανιάς - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ - Παναιτωλικός

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ

ΑΕΛ - Βέροια

Κέρκυρα - Ατρόμητος

Ηρακλής - Ξάνθη

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός - Βέροια

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ - Ξάνθη

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός

ΑΕΛ - Ηρακλής

Κέρκυρα - Πλατανιάς

Πανιώνιος - Αστέρας

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος

News 24/7

24MEDIA NETWORK