"Με τον Παππά στους πίνακες θα αρχίσουμε πάλι;"

H καχυποψία για τη διαιτησία στις τάξεις της Λίγκας είναι πολύ μεγάλη κάτι που αποτυπώθηκε και στη συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή. Η ατάκα του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ για τον ρέφερι Ανδρέα Παππά ήταν αρκούντως χαρακτηριστική.

Οι ομάδες της Superleague παρουσιάστηκαν μπετόν αρμέ κατά το κοινώς λεγόμενο στη συνάντηση με τον Υπουργό Σταύρο Κοντονή.

Ωστόσο ήταν ξεκάθαρο ότι τέθηκε με πάρα πολύ μεγάλη εμφάση από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το θέμα της διαιτησίας.

"Πρέπει να έρθει η FIFA να δούμε τι θα κάνουμε με τους πίνακες" ακούστηκε να λέει σε έντονο ύφος ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος έθεσε θέμα Παππά: "Είναι δυνατόν να αρχίσει το πρωτάθλημα με τον Παππά και πάλι στους πίνακες; Που θα πάει αυτό το πράγμα;".

Οι μικροί πάντως ήταν πιο διαλλακτικοί: "Εχουμε τρομερό πρόβλημα και εσείς μιλάτε προσωπικά για διαιτητές. Βάζουμε την υπογραφή μας παντού γιατί; Για να μας πιάσει η Εφορία και το ΙΚΑ"¨ακούστηκε παράγοντας μικρομεσαίας ομάδας.

Οι περισσότεροι δε ήταν έξαλλοι με τον Αλέξη Κούγια ο οποίος έθετε με τη σειρά του θέματα για τους διαιτητές.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.