Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πότε λήγουν οι μεταγραφές

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για το πότε λήγουν οι μεταγραφές στην Ελλάδα.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε πότε θα πέσει η "αυλαία" για τη μεταγραφική περίοδο του φετινού καλοκαιριού.

Η προθεσμία για τις ομάδες να δηλώσουν τους νέους ποδοσφαιριστές που απέκτησαν λήγει στις 20:00 της Τετάρτης και μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις αρμόδιες αρχές.

Ως είθισται μετά από κάθε μεταγραφική σεζόν, θα ακολουθήσει ένα μικρό χρονικό διάστημα ορισμένων ημερών κατά το οποίο οι σύλλογοι θα μπορούν να υπογράφουν ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι μέχρι τις 31 Αυγούστου. Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί πόσο θα διαρκέσει αυτό το διάστημα.

Η ανακοίνωση

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 31/8/2016 η υπηρεσία του πρωτοκόλλου θα παραμείνει ανοικτή έως τις 20:00 (8 μ.μ.), προκειμένου να κατατεθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και οι αιτήσεις μεταβολών για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το μεταγραφικό πάρε δώσε της Super League

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!