Ο Πόντους βλέπει την... πλάτη του Χατσερίντι

Μια μεταγραφή που πέρασε από 40 κύματα, τελικά ολοκληρώθηκε και ο Πόντους Βέρνμπλουμ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Για τα ποσά αυτής της συμφωνίας ακούστηκαν πολλά, μέχρι και για αποδοχές που θα έφταναν τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Ωστόσο οι "ασπρόμαυροι" φρόντισαν να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες.

Ο Πόντους βλέπει την... πλάτη του Χατσερίντι

Πόντους Βέρνμπλουμ, λοιπόν, στον ΠΑΟΚ και το σίριαλ που άρχισε στις αρχές του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε με επιτυχία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι "ασπρόμαυροι" κατάφεραν να βάλουν στον ποιοτικό Σουηδό τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος και χωρίς μάλιστα τα οικονομικά δεδομένα του deal να ξεπερνούν τα στάνταρ του κλαμπ, διαταράσσοντας τις ισορροπίες μεταξύ των πρωτοκλασάτων.

Προτού ο 32χρονος βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο που του προσέφερε ο ΠΑΟΚ, ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για το τι έχει να παίρνει ο ποδοσφαιριστής με τον ερχομό του στην Τούμπα.

Η νεότερη πληροφόρηση από στελέχη του συλλόγου αναφέρει πως ο έμπειρος χαφ υπέγραψε με ετήσιες αποδοχές ύψους 1.100.000 ευρώ "νετ", κι όχι τα 2.000.000 ευρώ που κυριαρχούσαν στα Μίντια το τελευταία διάστημα. Βέβαια, το ποσό μπορεί να αυξηθεί σημαντικά λόγω των μπόνους κατάκτησης στόχων που προβλέπονται.

Κάπως έτσι επιβεβαιώθηκε και ο Λούμπος Μίχελ που δήλωσε σε ρώσικα Μέσα ότι ο Βέρνμπλουμ δεν θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στα αποδυτήρια! Η πρωτιά έμεινε σ' έναν παίκτη που, επίσης, ήρθε φέτος στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Ευγένιο Χατσερίντι ο οποίος “καθαρίζει” 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Ακολουθεί ο αρχηγός Αντελίνο Βιεϊρίνια που αμείβεται με 1,3 εκατ. ευρώ και ακολουθούν οι Πρίγιοβιτς και Μαουρίτσιο με 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Στην παρέα, λοιπόν, των εκατομμυριούχων ο Σουηδός είναι 5ος.

Μ.Ν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK