Ευγένιος Γκέραρντ: Το εκπληκτικό βίντεο του ΟΦΗ για την ημέρα που άλλαξαν όλα

Στις 2 Ιανουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από το χαμό του Ευγένιου Γκέραρντ και ο ΟΦΗ την ημέρα του ετήσιου μνημοσύνου, δημοσίευσε ένα πολύ όμορφο βίντεο διάρκειας 10 λεπτών για να τιμήσει τη μνήμη του Ολλανδού.

Ευγένιος Γκέραρντ: Το εκπληκτικό βίντεο του ΟΦΗ για την ημέρα που άλλαξαν όλα

Ο Ευγένιος Γκέραρντ, ο θρύλος του ΟΦΗ, απεβίωσε στις 2 Ιανουαρίου του 2018 και το πρωί του Σαββάτου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στο Βαρδινογιάννειο, παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Παράλληλα η ΠΑΕ, δημιούργησε και δημοσίευσε ένα εκπληκτικό βίντεο-απόσπασμα από την ταινία που γυρίστηκε το διήμερο 19-20/11/18 στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα που διοργανώθηκε για να τιμηθεί ο Ευγένιος Γκέραρντ! Ο Ολλανδός τεχνικός που εργάστηκε επί 15 χρόνια στην ομάδα του Ηρακλείου, ο πιο εμβληματικός προπονητής του ΟΦΗ.

Στα 77 του χρόνια ο Ευγένιος Γκέραρντ άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 Ιανουαρίου του 2018, του βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ταλαιπωρημένος από πολλά προβλήματα υγείας, ο σπουδαίος Ολλανδός έδινε τη μάχη του για πολλά χρόνια.

Δείτε το βίντεο απόσπασμα από την ταινία για τον Ευγένιο Γκέραρντ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK