Κουρδάκης, ο τελευταίος

Ακριβώς την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου ο ΟΦΗ ενέταξε στο δυναμικό του τον 24χρονο στόπερ του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Κουρδάκη.

Ο Κουρδάκης είχε αφήσει καλές εντυπώσεις όταν δοκιμάστηκε από τον Αναστόπουλο και ήταν στις επιλογές του ΟΦΗ για το κέντρο της άμυνας. Ωστόσο η κίνηση για την απόκτησή του έγινε μετά την αποδέσμευση του παίκτη από τον ΠΑΟΚ και, φυσικά, την άρνηση του Εργοτέλη να παραχωρήσει στο συμπολίτη ΟΦΗ τον 22χρονο στόπερ Γιώργο Σαρρή.

Ο Κουρδάκης αναμένεται στο Ηράκλειο εντός του Σαββατοκύριακου για να υπογράψει το -τριετές- συμβόλαιό του στον ΟΦΗ και να τεθεί στη διάθεση του Αναστόπουλου. Ο τελευταίος έκανε στο site του ΟΦΗ την ακόλουθη δήλωση ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Άρη:

"Το ματς που έρχεται είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Άρης δεν παύει να είναι Άρης. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και εύχομαι να είναι ανοικτό και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Εμείς, όπως κάνουμε πάντα σαν ΟΦΗ θα καταθέσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι έρχεται πολύ νωρίς στη σεζόν και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη".

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.