ΟΦΗ... made in USA: Ραγδαίες εξελίξεις στα διοικητικά!

Πολύ κοντά στην αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς βρίσκεται, πλέον, η ΠΑΕ ΟΦΗ. Οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας, Αντώνης Καράτζης και Μηνάς Χαλκιαδάκης, συναντήθηκαν με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή, Γιώργο Σαμαρά, και συμφώνησαν να παραχωρήσουν δωρεάν τις μετοχές τους.

ΟΦΗ... made in USA: Ραγδαίες εξελίξεις στα διοικητικά!

Συγκεκριμένα, από την ΠΑΕ ΟΦΗ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

" Μετά από συνάντηση που είχαν οι βασικοί μετόχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Αντώνης Καράτζης και Μηνάς Χαλκιαδάκης, με τον Γιώργο Σαμαρά, παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση, ο οποίος θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας μας.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπογράψουν την παραχώρηση των μετοχών τους και άλλοι μέτοχοι που έχουν συμφωνήσει με την πρόταση του υποψήφιου επενδυτή".

Πάνω σε αυτό, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση".

Οπως έχουμε τονίσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ο ομογενής επιχειρηματίας έχει "ψηθεί" με το όλο πρότζεκτ και μπαίνει δυναμικά στον ΟΦΗ. Θέλει να να επενδύσει στον ΟΦΗ σε όλους τους τομείς, με βασικότερο το γήπεδο. Ο Μπούσης θέλει να χτίσει νέο γήπεδο στην ομάδα του ΟΦΗ και έπειτα να ρίξει το βάρος όχι μόνο στην πρώτη ομάδα, αλλά και στις Ακαδημίες. Με λίγα λόγια θέλει να κάνει έναν μεγάλο ΟΦΗ, λύνοντας δια παντός το οικονομικό του πρόβλημα.

Μάλιστα, κάποιοι έχουν δει τις μακέτες του νέου "σπιτιού" της κρητικής ομάδας και έχουν εντυπωσιαστεί, κάνοντας λόγο για ένα εντυπωσιακό και "καυτό" γήπεδο που θα ξετρελάνει τον κόσμο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK