Οι δύο λύσεις που προτείνει η Nova...

Θετική σε λύση, έστω και στο παραπέντε, παρουσιάζεται η Nova σύμφωσαν με όσα προκύπτουν την Παρασκευή από πηγές προσκείμενες στο κανάλι της Κάντζας.

Οι δύο λύσεις που προτείνει η Nova...

Στελέχη της πλατφόρμας σχολίαζαν ότι η Nova έχει κάνει συνολική πρόταση - μέσω των 4 «μεγάλων» BIG4 - στην Super League σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 15 από τις 16 ΠΑΕ για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018, (ο ΠΑΟΚ, ως γνωστόν, είναι ήδη εκτός της κεντρικής διαχείρισης).

Επιπλέον, σχολίαζαν ότι μέρος της πρότασης είναι η παραίτηση της Nova από οποιαδήποτε οικονομικό αντάλλαγμα προερχόμενο από κανάλι ελεύθερης εμβέλειας από ένα πακέτο 30 αγώνων της Super League αξίας 3,5 εκατ. ευρώ. Τα έσοδα που θα υπάρξουν από αυτό το πακέτο αγώνων, θα τα διαχειριστεί η Super League κατά 100%, χωρίς η Nova να έχει καμία απαίτηση.

Εναλλακτικά η Nova προτείνει να αποδεσμεύσει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων των δύο νεοφώτιστων ΠΑΕ της Super League, χωρίς να έχει καμία οικονομική απαίτηση από την πλευρά της σε οποιοδήποτε τίμημα καταφέρουν να αποτιμηθούν τα δικαιώματα αυτά από κανάλι ελεύθερης εμβέλειας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK