"Άφαντος" Σεμπά

Ο Βραζιλιάνος ακραίος έμεινε εκτός των επιλογών του Τάκη Λεμονή για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο φινάλε του α' γύρου.

"Άφαντος" Σεμπά
Σεμπά Ολυμπιακός EUROKINISSI

Λέτε οι μέρες του Σεμπά στον Πειραιά να είναι μετρημένες;

Διότι από τη μία υπάρχουν τα μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν να καταλήγει στην Κίνα, απόρροια των παρτίδων που έχει ανοίξει εκεί ο Πορτογάλος μάνατζερ Κάρλος Γκονσάλβες, και από την άλλη η σιωπηρή τιμωρία που τού έχει επιβάλει ο Τάκης Λεμονής.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος δεν κέρδισε θέση στη 19μελή αποστολή που ανακοινώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γ.Καραϊσκάκης" και όπως είναι λογικό τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται γα το μέλλον του στο λιμάνι.

Ο Σεμπά είχε ταξιδέψει με την αποστολή στο Αγρίνιο, αλλά ήταν εκείνος που κόπηκε από τη 18άδα, πληρώνοντας τη συμπεριφορά του στη διάρκεια του αγώνα με τη Γιουβέντους, όταν κι έφυγε από τ' αποδυτήρια χωρίς να ζητήσει άδεια.

Την αποστολή του Ολυπιακού αποτελούν οι: Αγγελόπουλος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK