Ανακοινώθηκε ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό

Ο Μάρκο Σίλβα έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης (7/7) και λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό.

Ανακοινώθηκε ο Σίλβα από τον Ολυμπιακό

Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", όπου τον υποδέχθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο Μάρκο Σίλβα ανακοινώθηκε επίσημα ως ο νέος προπονητής των "ερυθρολεύκων".

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, Μάρκο Σίλβα".

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι για 2+1 χρόνια.

Ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών συναντήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη με τους Γεωργάτο, Βρέντζο, Κουντούρη και Σάββα Θεοδωρίδη και συνομίλησε μαζί τους, ενώ την Τετάρτη (8/7) στις 18:00 θα έχει συνάντηση γνωριμίας με τους ποδοσφαιριστές.

Η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (9/7) στις 14:30 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Σίλβα είναι ο τρίτος Πορτογάλος που αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό μετά τους Λεονάρντο Ζαρντίμ και Βίτορ Περέιρα.

Η παρουσίαση των διαρκείας

Την Τετάρτη (8/7) στις 14:30 η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει στο "Γ. Καραϊσκάκης" τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2015-2016, οι τιμές των οποίων αναμένεται να είναι αρκετά μειωμένες συγκριτικά με πέρυσι, δεδομένων των δύσκολων οικονομικών συνθηκών την εποχής.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2015-2016, αύριο Τετάρτη 8 Ιουλίου (14:30) στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης».

Η χρονιά που ο Σύλλογος γιορτάζει τα 90 χρόνια ζωής και της ασύγκριτης δόξας του, συμπίπτει με μια εποχή στην οποία οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δοκιμάζονται, όπως όλοι οι Έλληνες, από μία πρωτοφανή, για την σύγχρονη εποχή, οικονομική κρίση.

Ο Ολυμπιακός ανοίγει την αγκαλιά του σε όλους τους δοκιμαζόμενους Έλληνες και με πρωτοφανείς μειώσεις τιμών, οι οποίες φτάνουν μέχρι και 50%, σε εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούν σε πολλές χιλιάδες θέσεις, τους δίνει τη δυνατότητα να είναι παρόντες μαζικά στο δεύτερο σπίτι τους.

Στις κρίσιμες αυτές μέρες για την Ελλάδα, ο Ολυμπιακός, ανταποκρινόμενος στην καταστατική του αρχή, αντλεί δύναμη από τον λαό του και την επιστρέφει σε αυτόν, με στόχο ένα Καραϊσκάκη με γεμάτες τις ψυχές των φιλάθλων μας.

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK