Ανακοινώθηκε ο Βιάνα

Ο Μπρούνο Βιάνα έγινε παίκτης του Ολυμπιακού αφού ολοκληρώθηκε και τυπικά το ζήτημά του.

H μεταγραφή του Μπρούνο Βιάνα ολοκληρώθηκε και τυπικά το βράδυ της Τετάρτης με την ανακοίνωση από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος αμυντικός, προσωπική επιλογή του Πάουλο Μπέντο, ήρθε στην Ελλάδα και από την Πέμπτη τίθεται στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Βιάνα προέρχεται από την ακαδημίες της Κρουζέιρο, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα πέρυσι και καθιερώθηκε στην αρχική ενδεκάδα από τον προπονητή των Πειραιωτών.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Μπρούνο Βιάνα".

Το βιογραφικό του

Ο Μπρούνο Βιάνα Βιλέμεν Ντα Σίλβα (1.87μ.) γεννήθηκε στις 5/2/1995 στη Βραζιλία. Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και από πολύ μικρή ηλικία ξεχώρισε για το ταλέντο του.

Είναι ένας αμυντικός που ξέρει να «διαβάζει» το παιχνίδι και να επεμβαίνει έγκαιρα και έγκυρα για να απομακρύνει τους κινδύνους για την άμυνα. Είναι αρκετά δυναμικός και παρά το ύψος του χαρακτηρίζεται αρκετά γρήγορος.

Άρχισε να μαθαίνει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Cruzeiro το 2010 όταν και εντάχθηκε εκεί. Τους τελευταίους μήνες του δόθηκε η ευκαιρία ν' αγωνιστεί και στη μεγάλη ομάδα του βραζιλιάνικου συλλόγου για ν' αποδείξει τι μπορεί να κάνει.

Σε 20 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ.: 13 στο Brasileirao, 4 Copa do Brasil, 2 στο Mineiro και 1 στην Primeria Liga) και συνολικά 1.751 λεπτά συμμετοχής, κατάφερε να επιβεβαιώσει ότι αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση. Γι' αυτό και ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τον κάνει δικό του.