Ανέλαβαν δράση ο "ψηλός" και ο "κοντός" του Ολυμπιακού

Οι Μιράντα και Ποντένσε έκαναν ντεμπούτο με της φανέλα του Ολυμπιακού στο 3-0 επί της Θες Σπορτ, που ήταν το πρώτο από τα έξι συνολικά ματς που θα δώσουν οι Πειραιώτες στο Βέλγιο.

Ανέλαβαν δράση ο "ψηλός" και ο "κοντός" του Ολυμπιακού
ΕUROKINISSI

Τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και δη απέναντι σε αρκετά πιο ασθενείς αντιπάλους δεν αποτελούν ποτέ ασφαλές κριτήριο, είναι όμως υπερβολικά χρήσιμα για τους προπονητές για να βλέπουν τα συν και τα πλην των ομάδων τους ώστε να φτιάξουν την ομάδα που θέλουν στην έναρξη της σεζόν.

Με αυτό το δεδομένο, τα τρία γκολ του Ολυμπιακού και τα πέντα δοκάρια που είχε απέναντι στην Θες Σπορτ στο πρώτο του φιλικό επί βελγικού εδάφους δεν έχουν κάποια τρομερή σημασία, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βγάζει όμως χρήσιμα συμπεράσματα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΘΕΣ ΣΠΟΡΤ ΤΕΣΕΝΤΕΡΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΘΕΣ ΣΠΟΡΤ ΤΕΣΕΝΤΕΡΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Είδε την ομάδα του αρκετά κινητική στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, τον Γκερέρο να βρίσκει ξανά δίχτυα και τον Μάνο ιδιαίτερα ορεξάτο, ενώ στον αντίποδα ο Τζούρτζεβιτς δεν μπόρεσε να αποβάλλει το άγχος που τον διακατέχει όταν βγαίνει φάτσα με το αντίπαλο τέρμα και έχασε ευκαιρίες.

Πέρα όμως από το σκορ και τη γενική εικόνα, σε αυτό ματς "κρατάμε" και το ανεπίσημο ντεμπούτο των δύο νεοφερμένων Πορτογάλων της ομάδας, του Ντανιέλ Ποντένσε και του Ρόντερικ Μιράντα, με τους δύο παίκτες να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός αγωνιζόμενοι για περίπου μισή ώρα.

Ο Μιράντα μπήκε στο 60' αντί Μασούρα και έπαιξε μέχρι τέλους και ο Ποντένσε πήρε τη θέση του Τζούρτζεβιτς στο 32' πριν δώσει τη θέση του στο 60' στον Χριστοδουλόπουλο, με τον βραχύσωμο πρώην άσο της Σπόρτινγκ να προλαβαίνει πάντως να δείξει αρκετά στοιχεία με τη μπάλα στα πόδια.





News 24/7

24MEDIA NETWORK